![]() |
Loteria zakończona!
Jak możemy przeczytać na głównej stronie Tibia.com, loteria 1000 PACC została zakończona. Zwycięzcy, zostaną szybko wylosowani, szczęśliwcy zostaną o tym poinformowani w środę specjalnym emailem. Pamiętajcie, że mail będzie jedynie informacyjny. Nie będzie w nim załączników, ani prośby o potwierdzenie swoich danych, czy też podanie numerów konta i hasła. Jak zawsze przypominamy, uważajcie na próby wyłudzenia kont, ani my, tym bardziej CipSoft nigdy nie poprosimy Was o numer konta, hasła etc.
Niestety oddanie komuś wygranego przez Ciebie PACCa, będzie niemożliwe. PACCa dostajesz TY i tylko TY. Dla tych którzy chcą wygrać PACC w inny sposób przypominamy o konkursie sms. - 15 lutego Losowanie 4 PACC oraz 2 kubków Tibia.pl - 4,7,10,13 "PACC co 3 dni" za największą liczbę SMS |
no to czekamy do jutra.
@Edit @Down nie, nie czytanie ze zrozumieniem :) po prostu nie wiem dlaczego bylem przekonany,ze dzis wtorek... |
Cytuj:
@UP Chyba że ;d @topic Trzeba czekać, a nuż się uda ;] @Kuraj dzięki za poprawkę :) |
Fajnie mam nadzieje ze moze akurat trafi na mnie :):)
|
mnie nie trafi bo mnie zdyskwalifikuja pozostaje mi wam zyczyc powodzenia:D
|
Cytuj:
Czekam z niecierpliwością, chociaż nie mam bardzo wysokopoziomowej postaci. :P Ale przynajmniej skłoniłby mnie bardziej do grania. |
Czego tu oczekiwać? 1000 PACC na kilkakrotnie większą liczbe graczy, więc śmiem wątpić czy ja cokolwiek wylosuję.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
o to ze mgles se zalozyc 100 kont e mail i do loteri przystompic i niemorzez przezucic se pacca na te konto w tibi na kturym masz postacie tylko bedziesz mial osobne konto edit mroku w tym samym czasie :D |
Cytuj:
btw. www.ortografia.pl <- jakbys odwiedzil te strone to bylbym wdzieczny... Ja sie nie martwie czy wygralem :D i tak dzis zamowilem "paka" ;D 3h roboty w te czy we wte <albo wewte moglby mnie ktos poprawic? :D> Szkoda,ze oglosza dopiero 31 ;< |
Ja czekam do jutra mam nadzieje że uda mi się trafić choć szansa jest 1/100000 :P
|
Nom szansa jest neiwielka to prawda...
a swoją drogą mże choć jeden z nas bedie mógł zostać zaszczycony darmowym paccem i choc jestescie w gruncie zeczy moja "konkurencją" ycze wam pacca :) ... a tak przy okaji jestem Incrutius .. mam druida na Berylii |
a ja to na pewno wygram :]
|
??
A o co chodzi z tym ze transfer PACC będzie niemożliwy?;(
|
nie mniej nie wiecej, ze nie bedizesz mogl go komus oddac, bedize on tylko i wylacznie przeznaczony dla Twojego konta
|
No ja niecierpliwie czekam... Ostatnio mi coś w ogole w Tibii szczescie dopisuje, to moze w tej loterii tez? Nie wiem szanse sa duze... Niech chociaz raz mi szczescie dopisze w konkursie... na ostatnim konkursie sms wyslalem 11 smsow i nieudalo sie :/...:( Ale wierze ze mi sie uda tym razemB)
|
i jak dostane to na poczte to co potem zrobic?
|
Juhu!!!
spoko :D może wygram i życze innym szczzęśliwych trafień :) już sie nie moge doczekać B)
|
Niestety transfer wygranego PACC, będzie niemożliwy.
o co kaman ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |