dinrakit |
29-01-2007 22:18 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric
buahahah wyk0xany knight, 46 level, SCA 100skill w axe fight. i mega rozpierducha i nie powiem kto na huncie by straciŁ...czy druid solujący z Sd, czy knight ktory zuzywa 4uhy/gs?
|
Buhahahahahahahaha, skille 100/100 to 3000 godzin treningu... Życzę powodzenia. :D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro
No nie wiem, Eternal nawalalby z explo/exori wiecej niz Ty i nie mialby takiego waste.
|
Z explo nawalałby mniej więcej tak samo jak ja z sd. Z exori tylko 2 razy mocniej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu
kto kiedyś widział knighta który z run bije?
|
Ja na co dzień widzę, ale tylko w Tibii...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric
eo bije w ludzia za 800...wiec w gs'a by wyjebał za 1600;p wiec sorry resory ale to 600gp ..
|
Nieprawda, eo w ludzi bije max za 500, a w potwory za 1000.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snib'ek
Taa zabijasz gsa szybciej niż Eternal ? O.o Z sd ? No to gzz man z sd to 15lvl demona zabił -,-. Knight najsłabsza profesja ? No to mi powiedz co może zrobić taki 280ms 200knightowi ? Może mu possac..
|
No przynajmniej ja mam porządne runy do atakowania czyli sdeki, a knight? Z czego będziesz atakował knightem? -.-
@d4rqu
Z mieczyka to aż wstyd testy robić i ośmieszać się przed kumplami... Średnia na pewno grubo poniżej 100 hp w człowieka, pewnie coś koło 50-60 hp na jego skillach.
Cytuj:
Przy skillu około 115 sworda 40-50 w ludzi ? Za duzo otsów było plx..
|
Haha, ale żeś się teraz ośmieszył... Przecież na otsach wali się mocniej niż w rl tibii!
Cytuj:
up@ nie no ja pirdole ;'d. Weź najpierw zobacz jakies filmiki czy cuś np. z Imą i zobacz, że on w monstera za około 400~ z explo wali, 200 w człowieka..czyli explo+exori i taki knighcik lezy... nawet się uhnac nie znązy
|
Nieprawda, 200 ek ma średnią 200 z explo w monstera i 100 w człowieka. Nie zmyślaj bo i tak nikt ci nie uwierzy...
|