![]() |
WYVern - co z niego leci?
WItam! Słyszałem ze z wyverna leci crown armor. Mój kolega siedział na wyvernach jakieś 3h i mówił ze wypadło mu crown armor. Co na to powiecie?
|
Jebanie na parapecie , gowno prawda .Jesli to twoj char w opisie to jestem emienem bo jakbys mial taki to bys z siebie nooba nie robil a nie przepraszam hyba ze allegro.pl .Zanim zrobisz temat czy cos z tego wypada look at all fansites w dziale creatures/monsters.
~See ya~ |
......
http://tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=213
Ciezko bylo sprawdzic czy kolega klamie czy mowi prawde .... lol ?;) |
el lole no nie mowcie na niego ze glupie pytania zadaje bo ja tez sie zastanawialem nad tym. Raz na tibia.org.pl pisalo ze z Wiva wypada crown armor. popytalem sie ludzi i powiedzieli ze to nie prawda, a jak sprawdzilem na drugi dzien na tibia.org.pl czy na serio z wiva wypada c armor to juz nie pisalo.
|
@off:
Wyvern (łajwern), to płeć żeńska. To nie jest TEN Wiwern, tylko TA Wiwerna. @down. To szkoda, że ktoś kto się namęczył, żeby wbić tak wysoki poziom, odsprzedał ją komuś takiemu. |
1. Huj mnie obchodzi czy ten wyvern czy ta wyverina czy jak to nazywasz to płec zeńska czy męska.
2. chara kupiłem na allegro jak by Cie to interesowało |
Segalczuk, naucz sie pisac to pogadamy -.- to co ty gadasz to huj jak słonia trąba
|
Palos od dziś jesteś moim idolem na forum. Będę ci okazywał szacunek:D
|
żal.br
Masz fajnego "hara". xD |
Cytuj:
szkoda ze moothonost nie sprzedawal chara na allegro bye temat mozna zamknac |
no to git...
dzieki d4rqu xD posdrafiam |
hah, awer fast, jeśli to ty, to ja jestem eminem
|
lol ile dałeś? a umiesz chociaż grać? szkoda że taka wspaniła postać wpadła w takie łapska jak twoje :D no nic...
PS. chyba dam se twoja wypowiedz na podpis xD |
Cytuj:
|
@up
haha ale mu dosrałeś :dance: @topic do zamknięcia bo ta rozmowa o Wyvernach stała się kłótnią kto skąd ma chara a i Crown arm nie leci z Wyv~ |
Rotfl&lol... Moot~ sprzedał chara?! lol on padł fragiem przez dancing shadow ;) (jest na filmie) a z Wyrvy nie leci c-arm:P
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |