![]() |
Nagrobki z.... jakims czasem?
Wracam sobie z mintwalin zwiedzając małe jaskinie, w których jescze nie byłem... za którymś razem trafiłem na jaskinię z Fire Fieldami (DL pewnie- pomyślałem) chciałem sobie DL'a zobaczyc, ale ku mojemu zdziwieniu nie ukazał się żaden Dragon Lord tylko pare szkieletów. Trochę podejrzane... zacząłem używać 4 czterech nagrobków znajdujących się w tym pomieszczeniu, próbowałem kopać łopatą (a nóż by się coś stało xD), no i 'oblookalem nagrobki'. Wynik? Proszę bardzo: http://img74.imageshack.us/img74/5096/huhql3.th.jpg
Może to część jakiegoś questa- nie wiem- ale domyślam się, że nie ja pierwszy to odkryłem (nie było o tym tematu, szukałem) Mimo to bardzo mnie ciekawią te nagrobki, bo takie dziwne opisy widzę pierwszy raz |
morze karzda profesja musi stanąć na odpowiednim sobie nagrobku i odczekać
podany czas? a nuż a widelec(:p )coś sie stanie? |
byc mmoze tak jest ale przosze cie, pisz po polsku
@Aroonia szukaj,szukaj az znajdziesz odpowiedz ;p |
Hmh...Ciekawe...Może 2gi desert xD
@Down Używaj najnowszego FireFoxa. Ma wmontowane zaznaczanie błędów. Jak w Wordzie. |
?
ja tam nie widze w swoich wiadomościah rzeby bylo aż tak źle żeby nie można było mnie rozczytać:p
a tak wogle to jestem dyslektykiem, darujcie mi już te pare h, ch, ż, rz...:( |
ciekawe może jak ktoś powiedział 2 desert ale nie sądzę
przydałoby się żeby każda profesja staneła na odpowiednim grobie i co by się stało... |
4 szkielety, 4 groby... Reszte sobie dopowiedz
Cytuj:
|
Podobno istnieje książka z zagadką:
Cytuj:
|
@__DARK_SVEN__
lol że na to nie wpadłem thx! to już wiem oco z tym chodzi byli se 4 goście każdy inna profesja nie mieli jak wyjść i zaczeli zdychać i jak ktoś zdychał to pisał ile minut przeżył i ztąd 4 skelty takie proste xD |
I to... tyle? Nic wiecej? Żadnych przejść, potworów do zabicia? Mam nadzieję, że sie mylicie, bo liczyłem na coś większego ;)
|
@Aroonia
nie sądzę żeby było coś więcej choć może jakieś orki bo pisze że ich orki goniły ale to tylko przypuszczenia... |
Cytuj:
ehehe wystarczy poszukać. Kiedyś już robiłem taki temat i mnie: -Zbluzgali -Zbluzagali -zbluzgali -........ xD Aż wkońcu to obalili to nie quest tylko zodoba :) |
Cytuj:
|
może trzeba tam stanąć a jak sie odczeka troche czasu to ma sie deada i wlasny grób? :P
|
Hmmmm?
Why nazwy wszystkich profesji oprocz Paladina sa z malej litery? |
Zwykla literowka imo ;o
|
Ponieważ z wypowiedzi niektórych tutaj osób powstają nowe herezje, napisze o co z tym chodzi. Jest to podpowiedź (?) do jednego questa (bodajże znany jako Mad Mage room). Tak właściwie podpowiedzią jest książka którą zacytował Valderor. Można ją znaleźć prawdopodobnie właśnie w tym pomieszczeniu z tymi grobami.
|
up
Ja znalazlem tom ksiazke w dalekiej czesci ancient temple (spory kawalek za fd ale przed droga do krolestwa minosow). To miejsce jest czescia/podpowiedzia do pewnego quest... QS |
Cytuj:
Ile postac przetrzyma bez jedzenia? Zaglodze mojego sorca i bede miec grob! |
Cytuj:
Żyli kiedyś Rycerz, Paladyn, Druid oraz Mag, którzy przeżyli wielką bitwę na Polach Chwały. Wszyscy byli potwornie przerażeni. Przeżyli oni jako jedyni z 35 wojowników walczących z hordą orków. Późno w nocy znaleźli most, lub jakieś pozostałości po magicznym moście. Był mały i nie wyglądał na bezpieczny. Mag wymówił jakieś magiczne słowa, a po chwili most oświetlił się na niebiesko. "Widzę" powiedział mag "że ten most zawali się w dół w 60 minut, Więc powinniśmy się pospieszyć. Ten most jest długi, a w tym samym momencie utrzyma maksymalnie dwóch z nas. Rycerzowi zajmie to 25 minut, druidowi zaś 20. Paladyn może iść szybciej, więc zajmie mu to 10 minut." "A ty możesz użyć swego czaru przyspieszającego, więc zajmie ci to 5 minut!" powiedział druid. "Dobra, idziemy, nie traćmy czasu!" Rzekł rycerz. Ale po kilku krokach zatrzymał się. "Nic nie widzę. Potrzebujemy twojej magicznej różdżki dającej światło. Bez niej spadniemy w dół do lodowatej wody. Więc po każdym przejściu ktoś musiałby wrócić z różdżką aby reszta mogła przejść". "Co teraz zrobimy?" zapytał paladyn. "Jak wszyscy mamy dojść na drugą stronę zanim dopadną nas orkowie?" Nie mam już strzał i nie możemy walczyć! Kto powinien iść pierwszy?" Druid zaczął myśleć. "Pozwólcie mi powiedzieć R jak rycerz, D jak druid, M jak mag, P jak paladyn. Hmmm... A teraz pozwólcie mi powiedzieć: DR-D-DP-hmm... nie nie nie!!!" "Hmmmmmmmmmmmmmmmm..." "Mam!" Krzyknął Mag "Biegiem"! Może to wam coś ułatwi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |