![]() |
Problem z UO (SS)
CZe mam problem z UO,gdy robię foto pisze mi ,,NviewLib.dll is not found ,ok" i niemogę foto oglądać czemu? POMOCY!! (Możecie PW wysyłać z opisem, co mam robić).:(
|
Jak sam napisałeś
,,NviewLib.dll is not found" czyli brakuje pliku NviewLib.dll, powinien on znajdować się w folderze z programem bo ten program to nie tylko plik exe. Być może miałeś źle ściągnięty plik ***** co mnie tez kiedyś spotkało ale skutkiem tego było zapisywanie ss-ów w formacie .bmp. Kiedy w folderze z programem znajdzie się ów brakujący plik wszystko powinno działać. |
?
Z kąd go wziąść? Morze jakis inny program mi polecicie do robienia SS?
|
Uzyj google do znalezienia tego pliku.
|
nic
Cytuj:
P.S TY n3m3s!s ze chociarz troche pomogles morze jescze raz bys mógl plz <edit> znalazlem http://www.windll.com/library-n_500.php ale jak chce pobrac pisze :............ . Istenieije jadnak problem z certifikatem zabezxpieczen tej witryny <i tu takie> 2 linijka: Certyfikatzabezpieczen wygasl lub nie jest jeszcze wazny.<3 linijka> 4 linijka: Czy chcesz kontynuwac?I co mam zrobic dac OK? |
ftp://czarodziej.no-ip.info/Dokumenty/Nviewlib.dll
Specjalnie poszukałem (5 minut) i jest na moim FTP jak ściągniesz, to powiedz... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |