![]() |
Żegnaj Danubio
Więc tak niewytrzymalem tego napięcia tych *********** dedów wieć
http://members.lycos.co.uk/feniks1/redskull.jpg Chciałem podzzrowic all my friends ! z Danubi oczywiscie B) i powiedziec ze koncze z tibią ... :( więc rzegnajcie ...czasem wbije na tibie sobie pogadac z qmplami Cya! |
Cytuj:
a to dobre to tak jak serwatka do szynki :P:P EDIT:Danubia jest taka, niedoj ze przeludniona to jeszcze #$%^#$#% |
Mam tylko jedno pytanie, jak tam wlazłeś?
A fakt że tibia się stacza zniechęca coraz więcej ludzi. |
No nic jedyne co mi sie nasuwa na jezyk to "bye mam nadzieje ze jeszcze pogramy na jakims servie razem -- Moze test serv xD
|
hlip hlip coza strata o ile dobrze wiem nawet jestemy w tej samej gildi !!! jednak moze wystarczy ze troche nie pograsz w tibie (ja mialem tak samo jak na 22 wpadlem do gs chole pozegnalem sie z zyciem po 2 sec) jednak moze nie koncz z tibia zostan z nami... a jesli nie ... to zegnaj na zawsze stary qmplu (chociaz znalismy sie nie wiele)
|
NIemam zamiaru już grać w tibie przynajmiej na Danubi .
Konto sprzedaje o ile sie niemyle... na allegro Gorgo the knight sux ....glupia postac glupia gra Thx all za pomoce i fajne rozmowy na tibi i poza tibią :P |
<papa>
mowisz ze miales duzo dedow wiec konczysz grac;] a z tego co widze to sam masz red skulla :D
|
Cytuj:
Ty idioto masz pacc !! Dales kase za niego i jusz nie grasz !! |
Cytuj:
Secundo: No Mario, szkoda mi że już nie grasz na Danubi. Powodzenia na innym świecie, którego nazwy nie podam, bo możesz sobie tego nie życzyć. |
sprawa rozwiazana.
pozdro, Gorgo |
Elysia~!!!
hey gorge jak masz swiat zmieniac to elysia chetnie pomoge B)
|
Hehe Gorgo niedziwie sie Tobie gdy ja senseja sprzedawalem tez byłem zdenerwowany ale co tam to tylko gra i powinnismy sie z niej cieszyć a nie denerwować :P
|
Najpier mowisz ze tibia to padlo i juz wiecej nie bedziesz w to gral a pozniej mowisz jest to glopia gra ale moze sobie pogram na innym serwerze pomysl co mowisz :)))
I TAK BEDZIESZ GRAL A TAKZ INNEJ STRONY PK NIE LUBIE !!!! I DOBRZE ZE O JEDNEGO PK NA DANUBI MNIEJ!!!:)) jakby co to sorki |
TIBIA NIE WALI GÓWNEM!!!!!!!!!! NARA Ziomek:p
|
Narqa ziomek coz mam tu wiecej powiedziec a i tak DANUBIA ROX
|
Jeden pk mniej :) a danubia rulezzzzzzzzzz
|
<ciach>
Nie ma sprawy Close topic plx ? |
Gorgo ;(. A nie muwilem !! Ostrzegałem a ty mnie wysmiales, jednak mialem racje na danubi nie warto grac. Szkoda ze nie grasz na aurea ;/ powodzenia na twoim servie.
|
Po tym co od blejza usłyszałem to powiem jedno:
Gorgo jesteś obrzydliwym chamem! Już nie raz sie z takimi jak ty spotkałem! |
Gorgo jestes nastepny... ja rowniez powiedzialem danubii PAPA.... ale zanim to zrobilem pkowalem jak leci:D:D widze ze gadales z Sazala Pal (postac mojego kumpla z RL) i Paladynem-Ciemnosci (mialem kiedys zaszczyt niechcacy go shakowac:P mozesz zapytac jesli nie wierzysz. oczywiscie nic nie zabralem bo takim ch***m nie jestem:P) ale pamiec o mnie nie zginela:P znaja mnie ludzie nawet na rooku. i odzywaja sie do mnie ludzie ktorzy na mnie polowal:D nawet mam juz 7 lvl i moze przejde na maina;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |