![]() |
18lvl knight Wyvern SOLO
Prezentuje moje (jak narazie) best solo.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17806 Troche duzo uhów poszło ale to ze wzgledu na moje lipne eq.Miesiąc temu nawiedził mnie hackerX( .Ale udalo się:) . |
Waste. Normalka jak na knighta, on się nadaje tylko do atakowania słabych potworów...
|
@up
A ty od pierdolenia glupot, powinienes miec pod nickiem range NooB Roku. @topic Flimu nie ogladalem, ale wiem, ze ci sie udalo i licze na to zeby udawalo ci sie czesciej ; p. Knighta nie wywyzszam bo ma on swoje plusy jak i minusy. |
@topic
Flimu nie ogladalem, ale wiem, ze ci sie udalo i licze na to zeby udawalo ci sie czesciej ; p. Knighta nie wywyzszam bo ma on swoje plusy jak i minusy.[/quote] Tak jak każda inna profesja, ma swoje wady i zalety. ;-) Jeden hit mnie zdziwił, 144 :] wow! Na Twój lv to waste nie małe, ale czasami zaszaleć można ;] |
Uwaga, uwaga bo testowałem. Knight 39lv, skille 80/80 (+sword ring) atakując z broni dwuręcznej na full attack potrzebuje średnio 1mf na zabicie wyverna. Natomiast atakując na balanced z broni dwuręcznej (giant sword) potrzebuje 0mf. Najlepsze jest to, że exp jest mało opłacalny bo knight musi czekać na mane/hp albo jak nie chce mu się czekać to będzie miał waste:D A taki sorc 27lv stawia sobie dsa i bije wyverny masowo. Ds padnie na 8-10wyvkow to postawi od nowa - akurat mu się mana zregeneruje. Wyvern dla sorka, drag dla sorka, demony dla sorka, ds dla sorka, gs dla palka, a ja sie pytam jaki potwór jest dla knighta poza złówiami dla pacc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
cyklopy na Cycopolise Dragi i (na wyższym ) dle. Jest tego mnóstwo druidzie feministo ;] Filmik najs ale nie jest to huntowanie tylko na solo-co-jakiś-czas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |