![]() |
[?Pierwszy?]300 Poziom xD
Jak myślicie ,kto wbije ten długo oczekiwany poziom jakim jest 300
Już nie biore pod uwage nawet [CHAR]Seromontisa[/CHAR],[CHAR]Eternala Obliviona[/CHAR]..:] Tylko : [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR] a [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] Założe się ,że Mateusz o ile mu starczy Staminy przegoni z pewnością Taifuna ,ponieważ Taifun nie może expić spokojnie bo ma na karku całe [GUILD]Vision[/GUILD] :evul: ..Ech moim zdaniem [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] będzie first z 300 xP |
Taifun dawno mialby juz 300 lvl ale wojna...
|
Hm, a jak go nie przegoni? Co wtedy ?
:( |
>up
Połowa Tibijczyków powiesi się na kablach komputerowych. |
Ja Myśle ze będzie to [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR].
Dlaczego ? 1. Chce aby Polak miał first 300 lvl(+) 2. Stawiam że [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] bo bardzo szybko wbił lvl(jak na druida). |
Moim zdaniem Mateusz~ ma największe szanse... gra na non-pvp, więc wojna odpada... nie jest retired jak widać, tylko expi... niedługo taifuna przegoni ;]
|
Cytuj:
http://www.pskonejott.com/otc_display.php Widzę, że 7-8h to u niego norma. |
Jak juz dajesz taki Temat to byś zrobił sondę.
Gdyby nie wojna to by pewnie Taifun pierwszy wbił ale w tej sytuacji 1st będzie MDW |
Cytuj:
Ja stawiam na "Matiego" ;) m.in. nie ma on wojny etc. :) a taifun ma wojne i na dodatek rs'a... |
Heh.. Znam dobrze sprawę, gadałem z MDW o tym expieniu, gdzie, jak, kiedy expi. Wiem że to właśnie on będzie pierwszym 300 lvl i z tego powodu się cieszę.. Gram na Harmonii i wiem że ona Jest RoX. W dodatku, że MDW na jeden lvl traci 1,3kk kasy, wbija od 3 do okolo 5 mln expa na dzień. Co tu się dziwić?? :P On wbija 1 lvl na 1-2 dni więc pozostały niecałe 3 tygodnie ;)
Powiem tylko: Mati, Wbijaj szybko 300 lvlik i nie przejmuj się tym, że masz z tyłu Taifuna !! :evul: |
Cytuj:
Jeszcze nie wiadomo jak to bedzie, bo do wbicia 300lvla przez MDW jeszcze co najmniej 3tyg. Moze EO powroci i z nim wygra, bo taifun to sie raczej z miejsca nie ruszy. |
Heh
Heh, chce jeszcze dodać, że pomimo to, iż Taifunek jest senior tutorem i "zna" zasady tibii, wiem od kolegi rl (tutora) że do niego nie wiadomo co pisać, bo nie wiadomo, kto odpisze:P :P, nie rozumiem tego (Account Sharing) czy jakoś tak. Powinien być zato ukarany ;P. To jest moje zdanie ale nie musiscie mi wierzyć. Wystarczy, że ja to wiem...
|
ja tez chce zeby to byl MDW. ale jesli to bedzie taifun to tez sie nie obraze bo i tak polak bedzie najlepszy :] :]
|
Cytuj:
|
tak Mateusz wymiata :) choc ostatnio eo wbil pare k expa :P czyzby powrot legendy ? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Taifun Devilry to też Polak.... 2. Taifun nie expi bo ma przerypane u Vision... |
Cytuj:
|
w takim razie MDW niech wbija szybko lvl a Taifunowi bana za dzielenie acc :p :p
|
Cytuj:
@Spatek Się ma się gra ;D @down: Ale i tak by go nie zbanowali bo szkoda im senior tutora ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |