![]() |
Ghost Online
Ghost online
[darmowy mmorpg, Open beta] ogólne: Ghost Online jest grą typu MMORPG.Posiada ona grafikę 2D(tak samo jak Maple story).Jedna z rzeczy która odróżnia ten tytuł od maple story to system PvP. Klient zbyt dużo nie waży około 150mb profesje: W grze są jak na razie trzy profesje, każda może wybrać 2 drogi rozwoju czyli np: Range assasin. Podstawowa profesje zdobywamy od Job NPC jednak jej drogę rozwoju wybieramy rozwijając odpowiednie skile. Opisze teraz każdą z dróg rozwoju: Sword warrior(wojownik używający mieczy. Ma on skile ofensywne) Blade\Saber warrior(wojownik używający ostrz.Ostrza mają więcej ataku od mieczy ale za to ich skile sa 'inne" np. podwyższenie ataku i oszołomienie przeciwnika) Range assasin(zabójca atakujący z odległości(gwiazdkami) używa do tego rękawic.Dzięki temu że atakuje z daleka traci mało mikstur, za to wydaje trochę pieniędzy na gwiazdki) Claw assasin(zabójca używający "szponów", podobny do sword warriora lecz ma on trochę gorszy atak ale za to większą "unikliwość") Staff magican(mag używający lasek, rożni sie on od fan magicana 1 skilem zamiast fire Arrow używa cold Arrow.Staffy maja większy zwykły atak ale za to mniejszy magic atack) Fan magican(tak samo jak staff tylko że używa "wachlarzy" mają one większy magic atak i mniejszy zwykły atack) profesje ogólnie: Warrior: Warrior jest silnym wojownikiem i posiada świetne umiejętności odpierania ataków. Assasin: Assissini są mistrzami zakradania, znikają w ciemnościach, aby zakładać zasadzki na swe ofiary Magican: Posiada mistyczną moc i wiedzę pozwalającą rzucać zaklęcia. (Te trzy opisy nie są mojego autorstwa) Ale zanim zdobędziemy profesje musimy zdobyć 10lvl jako peasant(wieśniak) Strona oficjalna: http://go.gameflier.com.my Poradnik do gry: http://ghost-online.xt.pl Nie mam już siły, więc screny zobaczcie na forum poradnika do gry. Przepraszam z góry za ort. ;( |
No cóż, na tej stronie JEST NAPISANE, że są 4 postaci: peasant, assassin, magican, warrior :D .
Gra nie wygląda za ciekawie, można się poruszać jedynie wzdłuż jednej płaszczyzny :o . Grafika to nie wszystko, mimo, że jest dużo lepsza niż tibijska. Nie wróżę dobrej przyszłości dla tego projektu, ale zobaczymy. Na razie daję się skusić, bo dziś skończyłem z tibią, ale pewnie do niej jeszcze wrócę. @Edit Sorka, ale nie doczytałem :confused: peasant to jest no vocation. |
Toż to klon maplestory!
|
@upup
peasant to stan przejściowy więc nieliczyłem go do głównych profesji. dzieki za przeczytanie ^^ @up Ale ma PvP i inne skile :p Jak komus jakiś błąd przy robieniu konta będzie wyskakiwać to pierw do poradnika, a jak dalej bedom kłopoty to na nr GG 764444 |
ogladalem screeny i nawet mi sie podoba. pogram i wypowiem sie za jakis czas xD
|
wyjazd z tym shitem -.- maple story jest lepsze
|
Cóż, zobaczy się... Maple mi do gustu specjalnie nie przypadł (nie kocham go, ale grać się da), a więc może to mi przypadnie...
@edit Buu nie mogę zrobić questa na Claw Mastery... |
fajna gra... xDxD gra sie przyjemnie. Mam juz 24 lvl xD
|
jak w to sie gra?
Jakie wymagania bo na stronce nie pisze. |
Gra mi się całkiem przyjemnie :P Maple story mi nie działało, a tu niespodzianka. Gra z taką samą grafiką działa ;] Narazie 10 Assasin xP Gra bardzo przyjemna i godna polecenia.
|
@Rater
Mowisz ci maplet nie działał a to tak ? No to może i u mnie pujdzie ;) ściągam;d |
Straaaaszny klon z tego co widze po screenach chwilowo ściągam. jak tu jest z expem tak jak w maple czy szybciej/wolniej?
Pozdrowienia Jeszcze spytam co mi radzicie : Assasina z Claw'ami (Szpony) czy Magicana z Staff'ami? Edit : Gra fajna to co inne nż w maple : Bronie Questy czyli podstawy, troche atak zmieniony gdy za atakujemy "hit wchodzi" trocszke później niż zaatakowaliśmy oraz inny wygląd przecięcia (też podstawa :P) itp. ubrań na początku jest dość mało i włosów (albo ja nie odkryłem mega opcji zmieniania kolorów). Troche inaczej się odnawia mana tutaj (Ghost) medytujesz a tam(Maple) poprostu stoisz albo jak masz coś do siedzenia siedzisz. Instalka waży mniej od maple i chwilowo nie spotkałem żadnego cheatera*. Mój nick Karl0ss *- chociaż tam nie ma botów (chyba :P) to przynajmniej w maplestory już wymyśili "hacki" tzn. zmieniali coś tam kliencie itp. i mieli "lekką" pomoc. @2XDown Powinno pójść Edit (Jak ja lubie mieć posty na strony) : Jest też możliwość gry w trybieokienkowym co oferuje gadanie (przez np. GG) z kolegami i granie :D |
Cytuj:
|
Mam takiego kompa:
512 mgh 256 RAM Ati Radeon 9500+ Karta graficzna Zintegrowana Miejsca na dysku:30 gb |
The website will organize events and lucky draw from time to time. Please make sure that you have provided the correct information so that you will not be disqualified from receiving your prizes
ciagle mi to wyskakuje i sie nie moge zarejestrowac... Gdy akceptuje to wyskakuje mi okno:http://img79.imageshack.us/my.php?image=bladot5.png i odnowa musze wpisywac... |
Knight odpowiesz na moje wcześniejsze pytanie?
@Patryk Spróbuj przez Firefoxa |
@Up
przez fire foxa nie moge potwierdzic accounta dlatego IE robilem EDIT:W fire fox jak daje next mam znaki zapytania >.> |
Cytuj:
|
@Knight Patryk
W adresie niepisz "-" i "/" I to cały problem @Thiefor1 Możesz spróbować powinno pójść, chociaż niejestem pewien procka. |
@2up powinno ci pojsc przeciez zobacz na gre nie powinna duzo wymagac
@up aha sproboje:Doby poszlo ale z gory dzieki:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29. |