![]() |
PK na Titani
To mój pierwszy film :) w którym pekowalem.
Oto Link: http://rapidshare.com/files/14220637/arospkcarlin.rec Comment Plx:cup: |
na moje oko czyste.
|
Nie bede klamal, film beznadziejny. 27 sorc biega i zabija jakies 2x 20lvl i nie moze zabic 20knighta.Na koniec w (uwaga!) teamie zabija 16lvl! Gz!
|
Mała poprawka. Jak by¶ nie zauważył to nie był 20 knight tylko 25ek, a tego 16lv nie miałem zamiaru zabić w teamie, oni sami się wepchali, a jak jeste¶ taki m±dry to pokaż mi swój film zanim skomętujesz :p
|
Cytuj:
Btw. Pisze sie komentujesz, a nie komętujesz. |
Zrób lepszy film swoim mega 22 sorcererem :evul:
|
Cytuj:
Btw. 'Kumpel' mnie hacknal i tera mu za to bym podziekowal, gdybym nie zerwal z nim kontaktu. |
Cytuj:
|
haha to mnie rozbawia, koles chce komentarze, ty mu je dajesz i masz opierdol od niego"ZROB LEPSHY SWOJOM POSTACIOMX( X( 8o 8o :baby: :baby::cup: "
|
Cytuj:
film....moge ci dac 33druid ubija 50knighta,40ek,42ms, 38knight<nie pamietam :P 7.8 tibia chyba...sa na tibiacams> albo w teamie moim 65ek ubijamy 54 elder druida,po czym uciekamy 140ek i 110ek.<sadze,ze ten film jest najgorszy pod wzgledem wartosci fragow....ale knightem ciezko kogos ubic> chcesz ktorys? |
Cytuj:
Co do filmu jest pro iwul peka. |
Siemq all!
Dopiero dzi¶ wróciłem z gór. Ten film nie jest mój tylko mojego kumpla. Mówiłem mu że film do bani to on się uparł i musiał się pochwalić wszystkim :baby: Pozdro PS: możecie go gnoić dalej :) PS2: I sorry za niego za te głupie odpowiedzi :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |