![]() |
Mana fluid
Witam.
Mam pytanie dotyczace mana fluid a mianowicie : mam 12 lv paladyn i chcialbym przywolac monka ale na to potrzeba 500 many a moge miec max 155 to jezeli kupilbym mana fluid to czy one by mogly dodac mi max 155 many czy 500many? |
Moze tylko do max many w tym wypadq 155
Btw tylko sorc idrut moze przywolywac:) |
Jak wyżej : Czar przeznaczony tylko dla druidów i magów
A jeżeli chodzi o mane to musisz mieć określoną ilość JEDNORAZOWO i dopiero wtedy możesz przyzywać... Notomiast jak chcesz monk'a to poproś jakiegoś druida lub sorc'a ( znajomego ) albo zapłać jeżeli go nie znasz - za przywołanie 1go to koszt około 1k ( 1000 GP ) - oczywiście mag może zarzyczyć sobie więcej ale jeżeli jest przy zdrowych zmysłach to nie weźmie więcej niż 2k ( 2000 GP ) - te ceny napisałem poniewarz widze że jesteś newbie ( nowy ) w tym biznesie :D. Powodzenia w tibii :D |
A ja tylko dodam ze ilosc many zwieksza sie co lvl a nie dzieki mana fluida.
|
Pall moze uzywac Conwite creature i ma swojego summonka :D Mysle ze o to mu chodzilo...
|
A czy knajt moze convince'ować stwory? Nigdy nie jestem pewien. Run wymaga 5mglv a dobry potwor kolo 500many. Takie warunki spelnia się na 100 poziomie.
|
Khan no i sam odpowiedziales sobie na pytanie :) Knight moze przejmowac potworki o ile ma odpowiednia ilosc many i 5 maglvl :)
|
Fakt.. Chodzilo mi o to ze plotki gloszą ze np paralizu moze uzywac tylko driud mimo iz sorc tez moze spelnic warunki.
|
Trzeba wiec zdementowac pogloski:
KAZDY KTO MA ODPOWIEDNI MLVL I EW. ODPOWIEDNIA ILOSC MANY (JEZELI POTRZEBA) MOZE UZYC KAZDEGO RUNA!!! Mysle ze to nie wystarczy, ale zawsze warto sprobowac ;] |
Hehe.. wiesz ja tylko pisze co od ludzi slyszalem :D
Cytuj:
|
Re: Khan
wiesz wydaje mi sie ze chodzilo o ROBIENIE runy :P robic moze ja tylko druid tak jak uhy czy SDsorc ale uzywac kazdy. Pwnie zwykly bladna stronie (chociz nie moge byc na 100% pewien nigdy nie uzywalem tej runy) |
A ja mowie z pewnoscia ze kazdej runy moze uzywac kazda profesja, pod warunkiem ze ma odpowiedni lvl/mlvl. Wywod swoj popieram przykladem mojego brata uzywajacego uh czy convice rune (knight).
|
Cytuj:
Tekst z www.tibia.com Cytuj:
|
natomiast ja bym sie nie pogniewal gdyby co 1mlev wskakiwalo cosik many extra... dajmy na to 5many...teraz by mial juz 585 many zamiast 425... bylo by ciekawie :)
co do summonowania u paldka to by sie przydalo, ale wiekszosc hi levelowych paldkow by sonie w miedzy czasie summonowalo monka i by trenilo... |
Ja jestem prawie pewien ze sorc moze uzyc paraliz rune a palek napewno moze uzyc convince .
Andolus skills 48/46 pacera. Pozdro dla Airesa i Rugona :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |