![]() |
Pacc z loterii
dzisiaj doszedl mi mail bez zadnych zalacznikow sam tekst wydaje mi sie ze wygralem pacca ale jak wchodze na my account to niema do zaaktywowania pacca wygralem tego pacca czy on dochodzi pozniej??
|
A co dokładnie jest napisane w tym mejlu?
|
Podaj od kogo dostales maila i chociarz kawalek jego textu.
|
Może podałbyś treść? Tak poza tym jest od tego specjalny temat.
>off Najwolniejszy. >.< >down Może rusz dupe i sam znajdź? |
zapodaj linka do tego tematu
|
I weź ten Avatar z OTSa schowaj >.<
|
Po co wam tekst e-maila. Jeśli chcesz się przekonać czy wygrałeś zaloguj się na stronie www.tibia.com na swoje konto. Jeśli u góry będzie notka o tym, że wygrałeś, to znaczy, że.... Wygrałeś :D, a e-mail był prawdziwy.
|
Założę się, że maila dostał od "[email protected]" albo coś w tym stylu >.<
>down Właśnie dałeś sposobność różnym ludziom do rozsyłania e-maili z rzekomą wygraną z takich adresów jaki podałem wyżej :< |
tak wyglada prawidlowy mail informujacy o wygranej:
http://img252.imageshack.us/img252/5259/premiumnm7.png |
@up
ja takiego dostalem to znaczy ze wygralem ?? |
>up
Nie, to znaczy, że zostałeś mianowany kardynałem wsi Odbytów. Czytaj ze zrozumieniem : < |
@up
ale nie muslaes obrazac !! |
Cytuj:
|
PAcc sam sie aktywuje:] JAk wygralem aktywowal sie samoistnie dorzucajac kolejne 90 dni do premmium, a na stronie bylo napisane, ze to pacc za wygrana w loterii.
|
Cytuj:
Czem tacy ludzie jak on wygrali Pacca, a ja nie wygrałem. :P |
@up
życie :) |
Sprawdz na tibia.com!!!!!!!!:baby: jest jeszcze mozliwosc ze e-maila miales na
o2 a tam sa 3 adresy i podales adres np. [email protected] ale na [email protected] miales zalozana inna postac tz. ze na o2 mozna zalozyc 3 accounty. Ja tak mialem, wygralem i zamiast na mojego 49 pala na Refugi dostalem na 1 lvlu na Lunarze....no ale palek i tak byl retired wiec gram na lunie ;D |
Cytuj:
|
@up
wiem mam juz 17 druta na guardi :p w 2 dni :p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |