![]() |
Ghostland i tajemniczy grób...
Siemka!
Korzystając z Tibian Earth (usługa oferowana przez Tibia.pl) postanowiłem przejrzeć zakamarki Ghostlandu. Przeglądając (-1) Poziom zauważyłem dziwne i małe pomieszczenie. Znajdowało się w nim martwe ciało człowieka (płci męskiej :p ). Idąc Poziom wyżej (0 Poziom) zobaczyłem, że wejście do niego znajduje się wprost na grobie, znajdującym się w samym środku Ghostlandu. Próbowałem w tym miejscu wykopać dziurę Pickiem (Kilofem) i Shovelem (Łopatką) lecz daremno. A więc zwracam się do Was z pytaniem - "Czy da się tam wejść, jak tak to jak??" lub dajcie jakiekolwiek pomocne wskazówki. Gdyby ktoś nadal nie wiedział o jakim miejscu mówię, dodam tu parę zdjęć: 1. 0 Poziom. 2. (-1) Poziom. Powyższe zdjęcia pochodzą z usługi Tibia.pl - Tibian Earth. ;) @edit Ok, poprawiłem to z "Ghost Land" na "Ghostland":baby: . A teraz możesz już spokojnie odpowiedziez na moje pytanie... Noo chyba, że umiesz tylko wytykać literówki:baby: . |
Jeśli się nie mylę to miejsce jest związane z Banshee Questem.
|
Afaik do tego miejsca sie teleportujesz podczas robienia kolejnych misji Banshee Questa. Nie zejdziesz tam, kopiac w poblizu grobu.
Moge sie mylic... |
To część 'banszi' questa. Jest to grób wyjątkowej osoby... ;)
|
Po pierwsze nie "Ghost Land" tylko "Ghostland"X(
|
Bardzo wyjątkowe miejsce po to jest twoje cialo....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |