Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   szardy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11483)

Fixiha 10-09-2004 20:12

szardy

czemu tibia nie ma szardow????? albo pryw. serwow na ktore cie moga wpuscic ale nie muszą????????? ulitma ma takie szardy

Externus 10-09-2004 20:19

to graj w ultime

Avager Niebieski 10-09-2004 20:30

Externus :

No i dobrze mu odpowiedziałeś ! Nic dodać nic ująć :P dał bym ci plusika (żart)

Topic:

Tibia ma niemieć (niemusi) shardów ...wystarczy że ma ponad 15 serwerów !!!

Jeśli ci to zamało to idź graj na Otswerwie i se udwaj że ktoś tam jest i takie tam... poćwicz se wyobraźnie krótko mówiąc .

Fixiha 10-09-2004 20:32

nie podoba mi sie Tibia tylko chciabym aby tez takie miała. Może jakby napisac co cipsoftu ze chce sie załorzyc polski serwer wszystko po polsku zapiat buy to kup itd. I tylko o to chodzi moze by sie zgodzili ale jaki to by musiał być serwer ze 1 terabajt (1 terabajt = 1024 gb)

$corcerer 10-09-2004 23:22

pisze sie razem: Terabajt.
co oznacza ze zerwe ma byc 1 TB ? (nie czaje tego)
A o wlasnym serwerze Tibii możesz sobie pomażyć...

UŻYWAJ SŁOWNIKA I ZNAKÓW PRZESTANKOWYCH

Fixiha 11-09-2004 09:08

czemu tak uważasz że można by sobie pomażyć może jakby kazdy zrzucil sie po 20 zł z forum tibia to mielibyscie kase i mogli założyc taki server(za zgoda cipsoftu). przykładem może być brazylia . oni maja test server a my bysmy mieli prywatny??????????????? nie jest to dobra mysli. i ci co by sie złorzyli mieli by dostęp. :) :P

Majtasek 11-09-2004 09:10

To chyba marzenia! :p

Fixiha 11-09-2004 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majtasek
To chyba marzenia! :p

Ale przyznaj ze chcialbys. zreszta tak jak każdy. Może tibia.pl spróbuje

Ithelios 11-09-2004 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fixiha
Ale przyznaj ze chcialbys. zreszta tak jak każdy. Może tibia.pl spróbuje

Ja bym nie chciał :D Polski serwer byłby jednym wielkim syfem i napewno nie opóściłbym ukochanej Inferny dla niego :P A co do spolszczenia-jak nie znasz angielskiego to najlepiej przestan grać w Tibię,bo tylko utrudniasz życie innym nie umiejąc się komunikować nawet w podstawowym zakresie.Ja dzięki Tibii cały czas szlifuję swojego angola-przede wszystkim słownictwo.Brazyle nie mają własnego serwera-CIP soft tylko testuje nowy serwer STOJĄCY w Brazylii i raczej nigdy nie powstanie prywatny shard językowy jakiegokolwiek kraju.

Fixiha 11-09-2004 10:43

angola to ja znam bo mam FCE i ADVANCE. i co podskoczysz ja bym tylko chcał mieć polski serw i nawet jak nie masz pacca to i tak po 20 sie dostaniesz ale to tylko mazenia

Fixiha 11-09-2004 11:09

zreszta czlowiek sie stara, próbuje. a wy że jest debil i nie ma szns a zapytam czy któryś zwas drodzy formowicze próbował wysłał e-maila z prop. no właśnie nikt wiec jaka macie pewnosc moze sie zgodza ????????????

Fixiha 11-09-2004 13:43

no i co zatkało?????? a może warto spr. czasami to popłaca. znacie przyslowie jak cos nie wychodzi 1000 razy to spróbuj 1001 ?????????? to na tej samej zasadzie działa

Kaser 11-09-2004 14:44

"ADVENCE"...

Niewiem czemu, ale jakoś ci nie wierze. Anyway: Przydało by się powtórzyc pisownie POLSKĄ.

Midarth 11-09-2004 15:21

Ludzie, ja zaraz coś na krzeslo zrobię... "Zatkało was" Tak zatkało nas!

PS. Używaj Znaków przystankowych i czytaj napisany tekst...

p.l 11-09-2004 16:22

Czemu tibia nie ma szardów? odpowiedź jest bardzo prosta. Bo CIPSoft jest właścicielem Tibii, nie sprzedaje klientów więc zarabia na paccach. Jeżeli się chce zarabiać na grach online z szardami trzeba sprzedawać klienta ... chodzi o kase i tyle

$corcerer 11-09-2004 16:55

Słuchaj.
SKĄD CHCESZ WZIĄŚĆ OPROGRAMOWANIE NA SERWER?
Wyzywasz nas że nie spróbujemy: to sam rusz tyłek i wyślij maila jak jesteś taki mądry. Myślisz że CIPy dadzą ci z miejsca oprogramowanie na serwa? W tym kodzie jest wszystko, a ty chcesz to dostac ot tak? <pff>
Nikt tego nie próbował, bo każdy wie jak jest, zresztą, myślisz że czemu służy projekt OTServ ?

Pozatym:
za 3 posty pod rząd otrzymujesz upomnienie.
Za umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną zostajesz wyśmiany.
Za rzucanie się do każdego i głupoty dostajesz status dziecka, które nie wie co mówi.

Wnioski:
Wykożystaj profity przecinków i kropek.
Nie bulwersuj się tak.
Naucz się podstawowych praw rynku.

Rothes 11-09-2004 17:08

Heh... $corcerer zgadzam się z tobą w 100%. Fixiha, a ty uważasz, że znasz angielski? Ciężko uwierzyć, jeżeli nie umiesz dobrze się posługiwać ojczystym językiem - polskim. I mała rada: używaj opcji "Podgląd posta".

A tak na marginesie:
Cytuj:

Wykożystaj profity przecinków i kropek.
Może literówka, może było to pisane z pośpiechu, a może zwykła pomyłka... ale pisze się wykoRZystaj ;).

Ithelios 11-09-2004 17:28

Może jest ze związku dwujęzycznego :D Gramatyka angola w porównaniu do polskiej to banał ;p

Przemas 11-09-2004 23:12

Po 1 spolszczenie Tibi ciężkie do wykonania , polski ma skomplikowaną składnie , przykładem może być diablo 2 , często polska wersja bardzo niegramatyczna , jako przykład dam liczbe mnoga battle shield , liczba mnoga to w angielskim battle shields a w polskim : 1 tarcza , 2 tarcze .... 10 tarcz ... wiążałoby sie to z całkowita przebudową oprogramowania serwera

Polski PRYWATNY serwer Tibi wogóle nie wchodzi w rachoobe , oprogramowanie serwera ma do wglądu jedynie Cip Soft , a prywatny serwer wiązałby się z udostępnieniem oprogramowania . a potem na pewno były by przecieki oprogramowania i każdy by miał prywatny serwer ta opcja CAŁKOWICIE odpada Cipowie chcą jeszcze na Tibi zarobić .

kolejna sprawa nie wiem kto by na takim serwie grał , masa nie mówiąc że wszyscy Polacy to noobki , ciągle prosza o kase i itemki ... bo Polak , nie dzięki ja zastaje na mojej Harmoni

jak cos jeszcze wymyśle to dopisze

PiXik 12-09-2004 11:44

No lemar wam to prosto wytłumaczył(przemas)A jeszcze prostsze jest to że polska jest za blisko niemiec:S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37.