![]() |
szardy
czemu tibia nie ma szardow????? albo pryw. serwow na ktore cie moga wpuscic ale nie muszą????????? ulitma ma takie szardy
|
to graj w ultime
|
Externus :
No i dobrze mu odpowiedziałeś ! Nic dodać nic ująć :P dał bym ci plusika (żart) Topic: Tibia ma niemieć (niemusi) shardów ...wystarczy że ma ponad 15 serwerów !!! Jeśli ci to zamało to idź graj na Otswerwie i se udwaj że ktoś tam jest i takie tam... poćwicz se wyobraźnie krótko mówiąc . |
nie podoba mi sie Tibia tylko chciabym aby tez takie miała. Może jakby napisac co cipsoftu ze chce sie załorzyc polski serwer wszystko po polsku zapiat buy to kup itd. I tylko o to chodzi moze by sie zgodzili ale jaki to by musiał być serwer ze 1 terabajt (1 terabajt = 1024 gb)
|
pisze sie razem: Terabajt.
co oznacza ze zerwe ma byc 1 TB ? (nie czaje tego) A o wlasnym serwerze Tibii możesz sobie pomażyć... UŻYWAJ SŁOWNIKA I ZNAKÓW PRZESTANKOWYCH |
czemu tak uważasz że można by sobie pomażyć może jakby kazdy zrzucil sie po 20 zł z forum tibia to mielibyscie kase i mogli założyc taki server(za zgoda cipsoftu). przykładem może być brazylia . oni maja test server a my bysmy mieli prywatny??????????????? nie jest to dobra mysli. i ci co by sie złorzyli mieli by dostęp. :) :P
|
To chyba marzenia! :p
|
Cytuj:
Ale przyznaj ze chcialbys. zreszta tak jak każdy. Może tibia.pl spróbuje |
Cytuj:
|
angola to ja znam bo mam FCE i ADVANCE. i co podskoczysz ja bym tylko chcał mieć polski serw i nawet jak nie masz pacca to i tak po 20 sie dostaniesz ale to tylko mazenia
|
zreszta czlowiek sie stara, próbuje. a wy że jest debil i nie ma szns a zapytam czy któryś zwas drodzy formowicze próbował wysłał e-maila z prop. no właśnie nikt wiec jaka macie pewnosc moze sie zgodza ????????????
|
no i co zatkało?????? a może warto spr. czasami to popłaca. znacie przyslowie jak cos nie wychodzi 1000 razy to spróbuj 1001 ?????????? to na tej samej zasadzie działa
|
"ADVENCE"...
Niewiem czemu, ale jakoś ci nie wierze. Anyway: Przydało by się powtórzyc pisownie POLSKĄ. |
Ludzie, ja zaraz coś na krzeslo zrobię... "Zatkało was" Tak zatkało nas!
PS. Używaj Znaków przystankowych i czytaj napisany tekst... |
Czemu tibia nie ma szardów? odpowiedź jest bardzo prosta. Bo CIPSoft jest właścicielem Tibii, nie sprzedaje klientów więc zarabia na paccach. Jeżeli się chce zarabiać na grach online z szardami trzeba sprzedawać klienta ... chodzi o kase i tyle
|
Słuchaj.
SKĄD CHCESZ WZIĄŚĆ OPROGRAMOWANIE NA SERWER? Wyzywasz nas że nie spróbujemy: to sam rusz tyłek i wyślij maila jak jesteś taki mądry. Myślisz że CIPy dadzą ci z miejsca oprogramowanie na serwa? W tym kodzie jest wszystko, a ty chcesz to dostac ot tak? <pff> Nikt tego nie próbował, bo każdy wie jak jest, zresztą, myślisz że czemu służy projekt OTServ ? Pozatym: za 3 posty pod rząd otrzymujesz upomnienie. Za umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną zostajesz wyśmiany. Za rzucanie się do każdego i głupoty dostajesz status dziecka, które nie wie co mówi. Wnioski: Wykożystaj profity przecinków i kropek. Nie bulwersuj się tak. Naucz się podstawowych praw rynku. |
Heh... $corcerer zgadzam się z tobą w 100%. Fixiha, a ty uważasz, że znasz angielski? Ciężko uwierzyć, jeżeli nie umiesz dobrze się posługiwać ojczystym językiem - polskim. I mała rada: używaj opcji "Podgląd posta".
A tak na marginesie: Cytuj:
|
Może jest ze związku dwujęzycznego :D Gramatyka angola w porównaniu do polskiej to banał ;p
|
Po 1 spolszczenie Tibi ciężkie do wykonania , polski ma skomplikowaną składnie , przykładem może być diablo 2 , często polska wersja bardzo niegramatyczna , jako przykład dam liczbe mnoga battle shield , liczba mnoga to w angielskim battle shields a w polskim : 1 tarcza , 2 tarcze .... 10 tarcz ... wiążałoby sie to z całkowita przebudową oprogramowania serwera
Polski PRYWATNY serwer Tibi wogóle nie wchodzi w rachoobe , oprogramowanie serwera ma do wglądu jedynie Cip Soft , a prywatny serwer wiązałby się z udostępnieniem oprogramowania . a potem na pewno były by przecieki oprogramowania i każdy by miał prywatny serwer ta opcja CAŁKOWICIE odpada Cipowie chcą jeszcze na Tibi zarobić . kolejna sprawa nie wiem kto by na takim serwie grał , masa nie mówiąc że wszyscy Polacy to noobki , ciągle prosza o kase i itemki ... bo Polak , nie dzięki ja zastaje na mojej Harmoni jak cos jeszcze wymyśle to dopisze |
No lemar wam to prosto wytłumaczył(przemas)A jeszcze prostsze jest to że polska jest za blisko niemiec:S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |