![]() |
Magic Level Palkiem....
Siemka
Czy znacie jakieś sposoby szybkiego nabićia 14 i 15 magic levela palem?? Tylko Prosze nie piszcie (Kupuj max mana fluidów) Z góry Thx |
Kupuj maksymalnie duzo mana fluidow :)
To jedyny szybki sposób , prawda? |
weź wędkę i idź na ryby.... siedź tam cały dzień i za każdym razem(chyba msz hmm??) kiedy będziesz miał 70mana rób runę.. zarobisz, zyskasz ,mlvl
proste?? może nie szybkie ale skuteczne |
Cytuj:
:evul: |
Pierwszy sposob: Cieprliwosc i wytrawlosc w dazeniu do celu. Jak bedziesz po kilka godzin spalal mane, to w ciagu 2 tygodni mial 14, a po 3 tygodniacg 15 m lvl.
Sposob drugi: Pacc - promocja skraca o 1/4 czas palenia many na nastepny m lvl. sposob trzeci: Nie ginac. Wiem, ze latwo powiedziec, a trudno zrobic, ale kazdy dead, to kilka tysiecy many w plecy i tracimy rachube, kiedy skoczy m lvl. |
Jeszcze mozesz zakupic sobie life ringi (900gp na edron, ludzie sprzedaja po 600-800 za jeden) lub ring of healing (na starszych swiatach juz po 1k!).Wtedy lapiesz rybki (trening fishingu) i robisz hmmy (sprzedajesz bp za 1.1k i kupujesz blanki + kolejnego life ringa).
|
Wielkie thx szczególnie dla Nekromanty
Zrobiłem tak jak kazałes i .... 23:28 You advanced to magic level 14. Teraz jade do sd ;D ale na power boltach Temat Można zamknąc;D |
:D Fajnie, ja podobnie zrobiłem. I mam teraz 14 level :D.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |