![]() |
~Team speak z battle askara~
Tak jak mowi temat , team speak z battle na askarze miedzy paroma czlonkami DW.
http://rapidshare.com/files/14405616..._askara_ts.mp3 EDIT Cytuj:
|
haha
hahah co to ma byc ten dzieciak ma moze z 8 lat jak nie mniej omg zal i jakie glupoty oni gadaja :D :D :D :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o
N/c |
Ktoś chce ściągnąć niech ściąga , mi coś tu śmierdzi
|
mp3
@up
To idź się umyj jak coś Ci śmierdzi :P Plik czysty : http://img363.imageshack.us/img363/5061/czystywk1.jpg |
hehehe jakie noobki koles z 8 lat ma
ale mój ulubiony tekst to : "nie wchodzi mi UE Bo Ue moga tylko sorce a palki tez mogą " zal.pl |
a jak ktos moze wie to Ci malolaci są w posiadaniu jakich leveli? bo ten najbardziej sie udzielający chyba jeszcze mutacji nie przeszedł i chyba jeszcze dlugo nie przejdzie.
|
-rob magic walle
*jestem pallem -ja tez , ale sprobuj zrobic *ok /\ ostra rozmowa ;/ co te dzieci maja do roboty jak nie grac w tibie ... |
hahahaha ladna pompa dajcie mi nick tego szczawika ktory sie najbardziej udziela
|
|
"ale extauszed wielkie"
"kliknij na mape wtedy szybciej chodzisz" haha zero beki co za typy |
mysle ze iloraz inteligencji owego ekhm osobnika wynosi ...
zreszta niebede sie wypowiadal na ten temat gdyz u dzieci w tym wieku niemozna go obliczyc jeden typ mial glos jakby mial homoseksualne skolonnosci a drugi seplenil jagby zaczol sie wyslawiac 2 dni temu to byl ots jakby co a i jescze ten tekst "A kto ty wlasciwie jestes" w 7min! |
"ALE LAGI, JAPIELDOLE"
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
wrzuccie na speedyshare albo cos takiego rapid sux..
|
umarlem :D:P
"zdupcamy" "nie moge puscic ue-bo nie jestes sorcem-a mowilez ze palki moga" "spadamy na gule" "zdupcamy zaraz padniemy" "plawie padlem" "ale duze exa usted (taka wymowa tego dziecka)" "ile tu manas daje many?" "do guly i w plawo" "szame ueki" "nie masz tlapa" "jeden hp mialem! padlem" umarlem poporsty:D |
HahAhAHhaHAhhaHA
Jak ktoś ma zły humor, to polecam to :D "Ueka dostałem.. ale żyję..." "lejemy Dziada.." "tolka trzeba udupczyć" |
" widze cię... no ja też cię widzę"
:D |
hmm to na bank z battle??
cos mi sie wydaje ze to jest z jakiegos ots..typu aldora war Jednak chyba ots^^ "skad Eli Stormstriker ma taki lvl?" "fak jakis nemtol mnie goni ue za 900+"(Nemtor) "wal ewe..." (Ewa Mag) |
Lol
"KLiknij na mapke wtedy szybciej chodzisz":D"lejcie solców!"
Omg to chyba jest Aldora bo noveris mayer lub nemtor są z Aldory a nie z Askary. Przypomina mi to Rodzine zastępczą jak rozmawia fifi-ten mlodszy a romek to ten pedal. |
Nie chcę nic mówić ale grupa docelowa tej gry to 10-15 lat więc w czym macie problem?
|
ostra rozmowa 0.0 hahahahahahahahaha!
z ueka dostalem... ALE ZYJE! ; d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |