![]() |
Pomocy pacc
Siema dzis mi sie przydazylo takie cos ... kumpel mowi zebym zamowil pacca i mowi zebym zamowil od kolesia z allegro xp system. on mial jego nr. konta i reszte tez poszlismy do banku wyslalismy kase ja przychodze do domu a tu na allegro nie ma kolesia xp system ;(
moze od niego zamawialiscie lub co jak co to dajcie mi jago nr. telefonu bym zadzwonil do niego i zapytal sie czy jeszcze sprzedaje a jak nie to czy by mi zwrocil pieniodze prosze o pomoc !! |
Cytuj:
|
>2up
Rofl >up Rofl'n'lol >topic Wiesz, że to nielegalne? Pewnie nie. No i masz za swoje. |
a wlasnie ze legalne hehe :+)
|
Cytuj:
Jak kupujesz przez allegro, to tylko od 250% zaufanych osób... |
<lol2>Przed przelaniem pieniędzy chyba powinieneś tego PACC'a zamówić na allegro <KUP TERAZ> pewnie, a z twej wypowiedzi zrozumiałem tyle, że poszliście do banku i dokonaliście wpłaty na jego konto, bez inicjatywy załatwienia sprawy w Allegro. Przepraszam bardzo, ale wy pojeb**i jesteście? Od tak sobie wysłać komuś pieniądze? Przecież w razie kradzierzy nie możesz tego zgłosić ani do allegro, ani nigdzie indziej, say "Baba" do swoich pieniążków.
|
@up
chyba ze koles jest spoko i sie z nim dogadasz, ale rownie dobrze koles moze ci powiedziec ze najpierw trzeba bylo zamowic... jezeli tak to zbieraj nastepne ~85zl na PACCa ;] Sproboj sie z nim skontaktowac |
Cytuj:
|
a wypisales na karteczce name postaci etc.. ??
|
To skoro Twój kolega, z którym poszedłeś do banku miał na karteczce wszystkie jego dane to czemu się pytasz nas o kontakt z nim? Chyba mając jego dane sam możesz się z nim skontaktować.
|
Cytuj:
|
Mogłeś zamówić przez Drom...
|
lol przeciez kto by sie nie polasil na free 85 zl ;D
~pacca nie dostaniesz na 99% |
Najlepsze jest to, ze w ogole nie rozumiem osob, ktore kupuja PACCe na Allegro za ~85-90zl.. wolalbym dac te 5-10zl wiecej i miec 100% pewnosc, ze PACCa dostane. No coz, byc moze jedenastolatki oszczedzaja gdzie sie da..
|
Cytuj:
@down-p.l.: kolejna, typowa polska mentalność :P |
Mysseya a Dr.Om to od czego tutaj jest? -_-'
|
Skoro masz jego adres to zbierz starszych kolegów z podwórka i osobiście z nim porozmawiajcie.
|
@up
dość ciekawy pomysł :P @topic już bym wolał wydać te 10 zł więcej i mieć 100% pewności że będę miał PACCa a tak możesz saj gód baj twoim pieniędzom |
>Oltun&Wieszok
Zrozumiałem, że kupił postać z PACC'em na allegro..Oj jaki ja głupiutki :< Pardeou |
Cytuj:
Teraz są SMSy, GG i e-maile ale o listach i kartkach nikt nie pamięta... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |