![]() |
Fire Devil
Przy okazji chialem sie z wami przywitac ponieważ jestem nowy:D i jestem z pytaniem czy pokoanm fire devile
Moje staty level 10 magic levl 5 I czy fire devil rzuca czary na odleglosc? Z góry thx |
Kompletny brak szans.
|
tak idz smialo :+))
|
@up
bo jescze pojdzie : DD wiesz zalezy gdzie jest ten fire debil ;] jezeli na ghoustlandzie tam -2 pod tym "krzyzem" to masz szanse ale musisz wziasc iha jakiegos w razie W i hmmy zeby schodzic po schodac, uderzyc z hmm i wrocic do gory.. jezeli chcessz go solowac ze swojej rozdzki to nie masz szans. tibia.pl spis potworow i zobacz jak atakuje .. wali na odleglosc z gfb i ucieka od ofiary, takze jakbys go chcial gonic to nei dasz rady a tak jak napisalem wyzej to masz szanse zycze powodzenia ;]]]]] |
Mam 21 level i o mało co mnie nie zabił a co dopiero na 10 lvl. Lepiej daj spokój .Chyba że na raty z masą run.Ale to się raczej mija z celem :)
|
ja palladynem na 11 lvlu (60 dist) z łuku w p-secie zabilem 3 ale osobno :P przy okazji questa zrobilem :P 0 uh :D a fire debilki wala explo i gfb, nawet mocno :P weż uhy albo se odpuść :P
|
sd odrazu niech wezmie na 5 mlvl ...
padniesz na combo chlopie idz na dwarfy i roty a nie o fire devilach myslisz |
Nowlasnie poco isc na fire devila jak zabijesz kilka rotow bez problemu i max exp i leprzy lot z fire devilem jest wiekrze ryzylo ze padniesz i nieduzo expa
|
Fire Devile sie wogóle nie opłacają. 110 expa --> mnie niz za Scaraba czy Slima, a wali baardzo mocno. A loot tez kiepski, Guardian SHield wypada baaaardzo rzadko a reszta to śmiecie.
|
Ciekawi mnie czy by wogóle doszedł do tego fd.
|
Cytuj:
|
Dosyć łatwo też jest dojść do FD w Ancient Temple w Thais...jedna droga to do zabicia pare szkieletów, 1 ghoul, slime, i FD, druga to masa poison spiderów, 3 Orci Warriory, pare Spearmanów i zwykłych...trzecia to obok Beholderów....:)
Kiedyś wychodziłem 25 sorcem od tych beho na yellow hp tamtędy...nie zdążyłem użyć exury vity, i koniec wiadomy;) Silne są te ogniste diabełki, niedawno byłem tam noobcharem na 13 lvlu, leżały już tam 2 ciała, a za 10sek, leżało i trzecie;) |
Cytuj:
tak serio to idz na 3 dwarfy,wiecej exp,lepszy loot(chyba ze jestes dziecko szczescia) no to by bylo na tyle... offtop: noob plax? |
Czar na niewidke albo ring i lejesz ile chcesz :)
|
jak chce to mzoe isc ale nie wiem po co sie meczyc (dalby rade tak jak mu opisalem wyzeh ..) ale dwarfy i roty Ci wystarcza narazie ;]
|
1.Jestem Driudem (durniem)-czyli na fire chyba bez szans jak tak czytam
2.Jestem narazie na fibuli zaexpiłem na 11 level ale co dalej... 3.Pokonuje cyklopy ale przed nimi uciekając 4.Chyba miałęm zwidy bo widziałem jak pewien garcz na 24 levelu pokonał (uwaga Smoka) Palladynem był (Nie cierpie trafiać na Big Pająki "2 uderzenia i po ptokach ;/ ":p ) |
Solowanie na tym lvl fd jest na 90% nie opłacalne, lecz dalej Ci zależy to kup pare hmm i albo up-down i co hit się leczysz, albo (co jest o wiele bezpieczniejsze) kupisz sobie stealch ringa i możesz tępic fd do woli. Powodzenia.
|
a ja polecam przyklejony temat !
|
"4.Chyba miałęm zwidy bo widziałem jak pewien garcz na 24 levelu pokonał (uwaga Smoka) Palladynem był"
przecież dragon to ciota |
Fire Devil żuca explosion:) :) :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |