![]() |
Problem z DS i Dragiem
Nie wiem jak to zrobić aby DS był blokerem... Nie potrafie zrobic tak aby szedl pzredemna zawsze skreca gdzies albo cos...;(
macie jakies lekarstwo :/:confused: |
Musisz go po prostu popchać przed siebie a jak dasz Atk na draga to on podejdzie
|
Wlasnie siedze na dragach. Ale pchanie mi nie wychodzi.
|
no to nie wiem :/ spytaj profesjonalistów ja bylem tylko z blokerem :p
|
Własnie sie umowilem z blokerem. thx
|
Dragi lubią bardzo zmienia cel, natomiast ostatnio miałem kicka podczas ubijania vampa (ds bloker), loguje się spowrotem do gry, patrze...zielone hp a vamp caly czas bije ds :D
|
dsa nie pcha tylko kieruje. Po pierwsze jak summonujesz dsa to potem stajesz za jego plecami i tak biegasz za jego plecami do skutku zeby szedl do przodu. Lubi czasem w boki a czasem idzie odrazu do przodu poprostu stajesz za jego plecmi
<,^,>,v - przykladowo to sa kierunki jak moze byc ustawiony ds. x - to jestes ty. I przykladowo chcesz zeby szedl na polnoc. to stajesz tak < x Poprostu biegasz prawo w lewo. Ds tez bedzie chodzil w prawo w lewo (< >) kiedys sobie umysli i pojdzie na polnoc. Gdy ds stanie tak ^ albo tak v a chcesz zey szedl na polnoc to ustawiasz sie w ten sobosob: ^ x albo: v x Mozna to porownac do tego jak bys kierowal pijanego kolege :) Jakies pytanie hehehe :) ? Technika sorc + ds Vs Smok Kierujesz ds'a pierwszego. Gdy zobaczysz draga uciekasz. Smok atakuje ds'a ty uciekasz w bezpieczne miejsce, schodki itp (oczywiscie po skosie do draga). Zaznaczas smoka ds'em w tym miejscu ktorym ci pasuje najlepiej. Pomagasz z vanda/rouda i ewentualnie z hmm (dawniej nie bylo wandow byly hmm :< ). Pod koniec musisz uwazac bo smok ucieka na czerwonym i dobrze bije z tylka tak po 150 ^^. Powodzenia :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |