![]() |
Polacy w FINALE!! PILKA RECZNA!
Witam!
UMARLEM! ZGON! CIEZKI MECZ!!! WLASNIE DOSATALISMY SIE DO FINALOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D PRzepraszam, ze tak malo, ale jestem taki zdenerwowany, ze nie moge :D Najgorszy mecz w moim zyciu... W smierci klinicznej juz bylem :D Piekna gra Polakow... A w Finale WYGRAMY! WYGRAMY! Pozdrawiam |
Dania!!!
Co?? Na Kolana |
Ale skakałem przed TV. Bardzo dobrze :) Życzę dużo szczęścia w finale... brr,przydało by się ; )
|
Drugie miejsce w siatkówce, w piłce nożnej ostatnie zwycięstwa z Portugalią i Belgią, piłka ręczna w finale... Nie jest źle. ;)
|
Pierwszy raz! Juz pewne srebro... No nie moge :D NIe wytrzymam zaraz :D Sasiada tynk z sufitu napewno spadl jak skakalismy z rodzinka :D :D :D :D. I to jeszcze pochorowani nasi byli... Nie wiem jak ja wytrzymam teraz do niedzieli do finalow... ale ZLOTO BEDZIE NASZE!! :D
PS. http://sport.onet.pl/111411.2,125785....html?tab=2954 Zobaczcie sobie na 1938 roku i zlotych medalistow... A raczej ich flage :D:D Pozdro Pingwin @DOWN NIEZLE!? Oni chcieli nas zabic... :D |
Zaserwowali nam niezle napiecie :)) brawo!!
|
Jak to mój trener piłki ręcznej powiedział: Cieszmy się, że ktoś w tym chorym kraju jeszcze chce uprawiac sport. WYGRALIŚMY! Już od dawna mówiłem, że piłka ręczna to piękny sport!
|
Nie oglądałem tylko z Francuzami i wtedy przegrali..przynoszę im farta? ;x
Pinknie grali, po prostu pinknie ;) Polska - Niemcy Finał Marzeń : ] btw http://sport.onet.pl/0,1248759,1477702,wiadomosc.html jestem w szoku.. i z Białegostoku : D |
Polska - Niemcy
To będzie finał marzeń, a raczej wynik marzeń dla nas xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
JUZ mozemy pogratulowac przyszlego winiku naszym zawodnikom XD.
|
jest git ! w grach zespolowwych polacy sie robia coraz lepsi... nieliczac tej nieszczesnej pilki noznej. i niechodzi mi o to ze reprezentacja zle gra tylko kieruje nibi banda oszolowmow.
pozdro ;] |
Cytuj:
Oprócz piłki nożnej, ręcznej i siatkówki są jeszcze Małysz i Kubica. Ojejku, stajemy się sportową potęgą na świecie. |
I jakos nagle sie zrobilo tylu fanow pilki recznej >.<
Jakby jakis Polak zostal mistrzem swiata np. w szybownictwie precyzyjnym to tez nagle wszyscy Polacy stali by sie kibicami tego sportu >.> Mnie to akurat nie obchodzi, nie interesuje sie tym. |
Cytuj:
|
ehh tez sie ciesze z wygranej:cup: ale nie mamy szans na zloto :(
|
Cytuj:
|
@up
Na jakiej postawie twierdzisz ze nie mamy szans na złoto w grupie juz ich pojechalismy wiec jest szansa licze na zloto @spider bialystok Wiedzialem ze jakis frajer rzucil haslo "I jakos nagle sie zrobilo tylu fanow pilki recznej >.<" i jestes nim ty |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |