![]() |
Pacc - pytanie czy Problem?
FAIL FAIL FAIL FAIL FAIL
|
Cytuj:
Cytuj:
>topic Napisz to jeszcze raz: poprawnie, z interpunkcją bo nic nie zrozumiałem a czytam 3 raz. |
Niecierpie takich głupich nazw tematów jak ten, czyli np. Tibia - gra czy uzaleznienie? X( X(
9 lat i gra w Tibie :P A ty jesteś z nim w klasie ? :P Dobra, nie usuną Ci konta, najwyżej mogliby Ci nie przesłać Pacc'a, ale prześlą. Buheehehehheh, ale temat. |
LoL
btw.Nie jest matolem i kolega ma problem poprostu i niechodze z nim do klasy
i co z tego ze ma 9 lat i gra w tibie?moze lubi grac ale za to nie umie osiagnac jakiegos super extra hiper lvl'a. ja takich bledow nie popelniam umiem dobrze angielski a jak juz to korzystam z translatorow. i to nie moje konto i nie moj pacc Prosze o normalna odpowiedz , nie krytyke.X( X( X( X( |
Cytuj:
No to ci odpowiedziałem... Czytaj uważnie. Ps. Jednak widać, że jesteś w jego wieku. |
Cytuj:
@topic Co z tego, że wpisał złe dane? CipSoft chyba nie sprawdza dokładnie czy dane są poprawne czy nie przed przesłaniem pacca? Przynajmniej mi się tak wydaje ;p |
Pytanie 9-latka to wiadomo
Ale on ma 11 lat xD zobaczcie koło jego posta :D |
Szukacie problemow tam gdzie nie ma. Lepiej odpowiedzcie na pytanie, a nie offtopujcie czyje to konto.
|
Cytuj:
Btw.co was obchodzi mój wiek? Zreszta dzieki za odpowiedz... Close topic :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:53. |