![]() |
Gwiazdy Furory.mp3 prosto od Raile ~Hail Vision~
Witam własnie dokończylem jedno dniowe "dzieło" o Duskach, może nie najlepsze lecz moje pierwsze Comment please :) B) narazie 1 wersja ale moze cos sie ulepszy to editne ;)
LINK ~~> http://www.rogepost.com/n/7588749421 ~~Hail Vision~~ |
Szczerze?Takie sobie ;]
"Van liden ten to jest dopiero ****" lol?... |
Typowa wazelina ;).
|
Nom ale jak na 1 raz to chyba az tak zle nie jest..... patrzcie tez na to ze zawodowcem nie jestem :)
|
Szczeże? DNO... Żal.pl... Ośmieszasz Vision... dno... Jak byś był upośledzony umysłowo...
|
gz
Nie tak zle ;] zawsze lubie piosenki o tibi ;d
|
joł ziom elo bauns joł joł znaleść rym byle jakis był zioom ahahaha to rap czy hip hop?
ŻAL! |
nagraj cos w 5 minut i przeslij czekamy :) żal...
Zrobione dla śmiechu wiec jak dla mnie fajne :) |
Ludzie to jest rzalosne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
|
ale syf dawno takiego badziewia niesluchalem i niewazne czy jest robione w 5 minut czy w pare godzin
|
"Rzalosny" to jest Ty!
@Topic Fajny beat, spoko c**lowski tekst. Podoba mi się. xD |
HAHAHHAHAH ZAJE%#^% xDD
Musimy nagrac cos razem xD |
żałosna to jest twoja morda
Cytuj:
topic: nawet niezłe popracuj jeszcze troche i będzie lepiej ;) |
Dzieki Dzieki Dzieki =*
|
Mi sie podoba , fajny kawalek :D
a co do ludzi ktorzy uwazaja ze to jest dno , to niech sami najpierw cos zrobia . Nienawidze wlasnie takich PI&*^# krytykantow co sami nic nieumieja a krytykuja innych X( |
Cytuj:
|
Nie łatwiej napisac "nie lubie hh wiec sie nie wypowiem"?? żal...
|
Fajne, ostatnio coś duzo tych piosenek o Furorze:P Szkoda ze glos smieniony moejscami nie rozumiem tekstu:) czekam na wiecej
|
Cytuj:
|
Żałosna propaganda ciąg dalszy...
Czy Vision i ich fani niepotrafią wymyśleć nic lepszego niż kopiowanie kawałków z hip hopu, albo czegoś takiego jak to? To jeden z powodów dla których wolę Dusków od Vision... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |