![]() |
62 ms pk na Antice
62 ms pkuje na Antice.Bardzo dobry loot,duzo fragow i akcji,polecam.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18014 |
Mały offtopic:
Taki z Ciebie boss serwera jak z koziej dupy trąba. Co do filmu, spasiony! :D To nie było PK. To się nazywa masakra. 8o |
Wspanialy film.
10/10 Jak napisales, nie oplaca sie zadzierac z 62 ms. :D |
8o 8o 8o 8o Film jest BOSKI. Jeden z najlepszych filmików jakie widziałem, szkoda ze loota niezbieraleś ^^ ale i tak wielkie Gz:)
|
Film pokazuje jakim kozakiem mozna byc majac bp sd i 62lvl :).
Widac rowniez jaka boska profesja jest knight :). |
Fajny loot z tego pierwszego kolesia :evul:
i dużo fragów :p 18:48 Ghost Cashaul [62]: Zycie 18:48 Ghost Cashaul [62]: niemozna zadzieraz z 62 ms 18:48 Ghost Cashaul [62]: :< |
No jestem pod wrazeniem czy wypadlo cos jeszcze cennego procz ......... bo ogladalem na pelnej szybkosci i nie patrzylem zbytnio
|
stary pokazales klate zawodnika! najlepsze pk jakie widzialem
hehe fajny tekst: Nie chce rs'a no i nie miales, a 7 fragow! gz |
Hehehe dobre !! Super filmik :D Wielkie gzzz dla ciebie ;) Hehe wiecej takich rox filmikow :P
|
Naprawde to było dobre hehe niezłe pk rzeź max :D
|
SUPER PK
polecam wszystkim |
More blz. Acha i Noś na pk Parcele !!
|
dawaj wiencej!!!!!! kocham to :p ktos pszysedl ficka ty walniesz i koles znika :p:) :) :) chce wiencej
|
I pokazałes ze nawet bez many MS jest niebezpieczny :D :D
10!/10 |
Po prostu piękne PK :) zarąbiste! Zwykle nie trzymam 8.rec`ów komputerze, ale dla tego zrobię (pierwszy) wyjątek.
Film zasługuje na maksymalną ocenę, 10/10 jak nic. Z niecierpliwością czekam na następne :) |
Omg.. to ja jestem tym sorkiem a nie on, jak czekacie na nastempne to jutro raczej bedzie moze zamieszcze tu B)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
to jest właśnie umiejętność uhania się i exurowania... wystarczy że już ktoś ją posiada i jest dla innych niezniszczalny ;p co chwile nowy kozak przylatywal z poczatku zaszpanowal sd za 200 ale pozniej ew rozdzka i go niema xD OWNED
a te exori knajta fakt śmieszne ten se biegał i nawet niepatrzył na to że go ktoś bije |
Poprostu GZ dla ciebie, extra filmik, ciekawe PK.
Btw śmieszył mnie ten knight, lał go przez pół filmu tymi hitami magicznymi ;p |
Niezly film, szkoda ze ten knight nie padl
Dawaj wiecej ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |