![]() |
Skille po deadzie
Cholerni pk.... Ale nie o tym chcialem pisac. Podczas skillowania zginałem i dist spadl mi z 63 na 62. Teraz musze odbrabiac, ale nie wiem czy skill sie "wyzerowal" czy moze jest tak jakby w polowie...Chodzi mi o to czy skill sie traci caly czy moze tylko jego czesc?
|
Tylko jego część.
|
Fajnie dzieki za odpowiedz:D... Ale juz odrabiam i odrabiam, a nadal mi dist nie skoczyl :/
|
Cytuj:
|
Jak zginiesz nie tracisz 10% skili 10% leveli ani 10% mglv. Tracisz 10% zadanych UDZERZEŃ, 10% DOŚWIADCZENIA i 10% WYPALONEJ MANY. Czyli jak masz początek skilla to ci spadnie, a jak masz już prawie następny to spadnie jedynie do początku.
Przykład: Masz dopiero co 63 dista. Umrzesz - spada do końcówki 62 (prawie 63). Ale szybko to odrobisz. Jak masz natomiast już końcówkę 63 dista (prawie 64) i umrzesz, to skill nie spadnie tylko ustawi się na początek 63. |
... Chyba ze masz PACC to mniej tracisz... ale i tak tracisz :( :(
|
skillbar
Zobaczysz w grudniu jak bęndzie skillbar :berserk:
mnie też to ciekawi Nie zważajcie na moją ortografie :baby: |
Kupujesz blessingi i jest to samo, co napisal Khan, tylko zamiast 10% bedzie 2% (pacc) i 5% (facc).
|
A gdzie sie kupuje ten blessing ? Bo wiem ze w thais chyba ale dokladniej ?? Jakis kalpan w swiotyni tak ?? Plx powiedzcie name NPC i gdzie to jest
|
Temat o blogoslawienstwach byl juz duzo razy poruszany. Poszukaj, a na pewno znajdziesz :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |