![]() |
Rozterka
Mam pewien dylemat :)
Jakoś rok temu grałem sobie w Tibie, i gdy wbiłem 8 lvl kupiłem pacca :) na paccu grało mi się super, cud miód orzeszki. Ale niestety hackneli mi konto (po części z mojej winy, noobek byłem) i odechciało mi się grać,konto sprzedałem. Miałem przez jakiś czas przerwę i jakoś we wrześniu znów zacząłem grać,ale bez pacca.I grało mi się fatalnie :/ przepełnione expowiska, pełno noobków no ogólnie nieciekawie.I od jakiegoś czasu myślę nad jakimś mmo, kupiłem Guild Wars (jedną częśc,Nightfall). No i spotkała mnie niespodzianka, ponieważ mimo spełnionych wymagań mój sprzęt nie może tej gry udźwignąć :/ Więc pozostaje mi tylko ją sprzedać ... mógłbym pograć w WoWa, ale niestety nie mam kasy na abonament.Tak więc przyszła mi na myśl Tibia.I tu zaczyna się rozterka - czy kupić PACCA i zacząć grać komfortowo (na pacc area jest miejsce do expienia dla wszystkich) czy może pomęczyć się na Facc i dopiero potem kupić PACCA? Co możecie mi doradzić? Dodam, że gram na serwerach n-pvp, tam mi jest najlepiej. Moja niechęć do kupna bierze się z tej całej nagonki na Tibię, a także z tego co kumple mówią - głupota wydawać na taką grę kasę.I dlatego się waham :) |
Nie kieruj się opiniami innych na ten temat. Zrób to co uważasz za słuszne i to co sprawi Ci więcej przyjemności.
|
Niestety większość n-pvp jest zaludniona po brzegi. Niedawno wyszły 2 nowe światy Nerana i Unitera(oba non-pvp). Te nie są zapełnione więc jeśli musisz koniecznie grać na non-pvp sprubój szczęścia tam. Ja mimo wszystko polecam serwer pvp(takie zboczenie;) )przeniosłem się z Secury na Berylie i jestem bardzo zadowolony. Jeśli masz kasę kup pacc od razu:p
ps. to dobrze,że wróciłeś do Tibii;) |
Do PvP mam uraz i uprzedzenie, uciekanie przed PK'owcami nie jara mnie. Grałem przez jakiś czas i wiem co mówię.
A poza tym nie bawi mnie perspektywa straty kilka h grania przez jakieś niewyżyte dziecko :p Cytuj:
|
Jesli cos pameitasz z gry i nie bedzie tak ze 20 lev w pol roku to kup pacca, bo na non pvp z faccem to zal.br....
ale z paccem juz lepiej roty rotki tomb tomb ^^ ahh :D! A jesli chodzi o Gw, to moze formatka? kompek zamulony pewnie, moze pomoze ;]? |
Twoi kumple maja racje, kolego.
|
Najlepiej kup sobie bierki, jak je skompresujesz w formacie *.pudełko to zajmują jedynie 500 cm3
Oprócz tego są bardzo grywalne, chodzą nawet na systemie pięciolatka |
Cytuj:
|
@GW
W ogole glupota, ze kupiles od razu Nightfall.. nawet jakby Ci chodzilo, narzekalbys, ze nie masz skilli z podstawki. =) @Tibia Jesli tylko uwazasz, ze Tibia bedzie lepszym rozwiazaniem - kup PACCa i graj. Kazde MMO ma swoje wady i zalety, trzeba wybierac to co jest, wg. Ciebie, lepsze. ;-) Opiniami kumpli sie nie kieruj, pewnie sa zazdrosni, ze Ty mozesz tak, o, kupic PACCa, a oni nie. x] Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru! ;) |
Heh chyba przekonaliście mnie do kupna PACCA :)
|
@up: oczywiście przez firmę Drom;)
|
lepiej zrób se wiekszy lvl i wtedy kup pacc. Twoi koledzy dobrze mówią zeby niewydawać tyle kasy na tibie.
|
Proponuję kupić PACC'a dopiero ~20 lvla :<
|
Cytuj:
|
Nie kupuj pacc. Nie pchaj kasy do kieszeni wstrętnym kapitalistom.
|
Dwa razy kupiłem PACC i dwa razy tego żałowałem.
~Peace~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |