![]() |
Amerykańskie a Niemieckie światy
mam. chyba dość głupie pytanie - otóż czym różnią się światy amerykańskie od niemieckich?? czy z niemieckiego laczac sie z Polski bede mial lepszy, dostep, latwiej bedzie sie zalogowac?? i najwazniejsze - czy w swiatach niemieckich rozmawia sie tylko po niemiecku a rzadko po angielsku czy tak jak na rooku po angielsku ew. po Polsku?? no i czy nazwy przedmiotow i wypowiedzi npc sa po niemiecku?? narazie mam 5 lvl i zaznaczylem sobie Dolere.
|
Wlaściwie to serwery niemieckie od amerykańskich się nie rożnią niczym, po za tym, że serwer niemiecki jest w Niemczech, z amerykański w Ameryce Na obu światach npc mowia po angielsku Jeśli masz slabe lącze to myśę, że powinieneś wybrać serwer niemiecki-wtedy będziesz mia mniejsze lagi
|
Cytuj:
|
A ja się nie zgodzę bo jest jeszcze jedna zasadnicza różnica. Save Server w Niemczech jest o 9:00, a w Ameryce o 12:00.
|
dzieki za odpowiedzi, ale mam jeszcze jedno pytanie, jesli chce grac w godzinach 15 - 22 to na jakim serwerze najlatwiej bedzie sie zalogowac?? bo wiem ze na rooku to juz od odko 16-17 praktyczenie jest full ludzi :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |