![]() |
GS solo?
mam takie pytanie
czy dam rade zsolowac gsa? (30 knight, skille 70/70, eq - rh, c arm, k legi, buty, d lance czy lepiej f axe + vampka?) z gory dzieki za odp pozdro. |
Dasz ale waste że ja pie**** , weż bp hmm i bij z tarczą + f axe i możesz uciekac :)
|
akurat wiem, ze bedzie to waste, ale jakos na kase nie narzekam, wiec moze byc xD
aha - ile bp uh wziasc? 3 wystarcza? @edit aha jescze jedno - solowac z p amy czy wziasc elven amulet? ;S |
Elven Amulet na 100% wez :D ale jak masz to wiecej niz 2. ;D
ogolnie ? zejdzie ci okolo 20~ uh :D i musisz miec kogos kto Cie zbierac bedzie (jakbys padl). taktyka "uciekania i HMMowania" jest za bardzo taka nie taka wg. mnie :S signed /niepozorny KURWA -.- |
lajtowo dasz rade, kiedyś dawałem filmik jak swoim 30 knightem z 71/70 i p-sete + w-hammerem solowałem poszło 28 uh
|
Cytuj:
pamietam ten filmik xD to wlasnie ostatnio gdy trenilem, przypomnial mi sie on i postanowilem zsolowac gsa xD |
Ja Ci daje weż 3 BP UHów (zejdzie 20+UHów) ale zależy GS może być rozjuszony :P i wtedy przydająsię HMM ^^ GL i nagraj filmik :P
|
Dasz rade ale bardzo nie polecam b oto tylko wste czasu ,kasy i uhów . ale bys i tak dal rade tylko musiszmieci uhy :P
|
-.-
ZEjdzie ci moze z 2bp uh ja swojim 35knightem skile 72/72 z dragon lance ciezko bylo mi wysolowac a ty z takim skilem chcesz...
|
Cytuj:
|
Ja moim Druidem 15 lvl (21 magic level) wyposazylem sie w 5 runek energy boomb , 2 BP of UH , 2 BP manafliidów oraz 2 plecaki HMM i pokonalem na solo GS'a.Taktyka : Bloklem go energy bomba i nie mial jak dojsc do mnie , z dyst. walilem hmm i padl GS.Loot:Brass Legs;/
|
Cytuj:
lol... ale teraz nie ma tibi 7.6(?) wiec... |
a kto ci powiedzial ,ze na tibii 7.6 ?? Pacanie jeden?!
|
Pacan to jesteś ty. Jak rzucisz e bomba to gdy uderzysz gs'a to idzie nawet przez bombe ....
@down Gówno prawda. Tu masz filmik który obala twoją teorię ~~> http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/17995 <~~ |
lol.Idzie tylko przez fieldy , przez bombe nie idzie
|
"Gówno" to ty jeż na obiad
|
Edytuj posty i naucz się pisać bo "jeż" to zwierze.
@down Jeż jest na pewno mądrzejszy od ciebie. |
A ty jestes jeż a jeż to najgłupszy zwierz
|
PRZESTANCIE KU*RWA...
@Cielak53 w obecnej wersji tibi gs wchodzi na energy fieldy/bomby.. |
hmm...To ja dawno musialem byc na GS'ie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:46. |