![]() |
sniper gloves
ile to jest warte na swiatach? gram na nowym wylootowalem z huntera i sprzedalem za 2,5 k to mnie na trade zjechali ze to warte z 8 k hehe
:P to takie rare jest? |
Mój kumpel kupił za 10k na szybkiego ale potem za 3k dla kumpla kupił wiec różnie jest ale faktycznie trochę ciała dałeś.
|
Nie jest tak źle mi noobek za 300 gp sprzedał
|
a ma to jakieś zastosowanie wogóle? :baby:
|
TAAk ale nie powiem bo to chyba QS
powiem tylko ze dojakiegos addonu... |
Qs to nie jest bo nawet na tej stronie jest opisane ze potrzeba 1 sniper gloves do addonu
natomiast ja sprzedalem za 2,5 k bo gram na nowym swiecie Uniterze i potrzebuje kasyt na promocje bo mam juz 22 lvl a kasy brak :/ wiedzialem do czego sluzy ale myslalem ze wart jest jakies 1 k max wiec jak mi koles zaoferowal 2,5 to bez gadania sprzedalem choc teraz widze ze moglem zarobic nawet 2,3 razy wiecej ale to juz niewazne :D |
Na asterze kosztuje 3-4k
|
A jak często można je wylootować? Czy szansa jest porównywalna z dragon necklacke?
|
Wiesz... mi niedawno wypadły Sniper Gloves i dragon necklace naraz, ciężko określić :P Ale jak kiedys masowo huntery tłukłem, żadne nie poleciały.
|
Wsumie baaaaardzo żadko. Jeśli chcesz huncić huntery żeby wylootować rękawice to musisz mieć dużo cierpliwości albo szczęścia.
|
umnie na harmoni sniper glowies są warte 10 k :P ale mysle ze to sprawiedliwa cena nie ma na harmoni za duzo sniper glowies :P tagze sniper glowies powinny kosztowac ok. 5k :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ja mam dopiero fart 16 drutem zabijałem z kumplem huntery i tak się złożyło, że w dwóch miałem większość expa (tylko o kilka punktów) i z obydwu poleciały snipery :D.A pozatym to ile kosztują na Saphirze?
|
x
U mnie na guardi sniper gloves chodzi od 6k-5k około B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |