![]() |
Crystal Mace
|
@up
po co ci rehost na RS ? na tym co dał nie ma limitów ani nic ... no chyba ze jestes tak genialny i nie mozesz znalesc przycisku "download" ... to sie nie dziwie |
Jezeli nie masz nic przeciwko to zdradz nam, ile mu za nia zaplaciles?
|
Nie chce mi się oglądać filmiku przez kogoś zrobionego, którym graja dwie osoby xD!
Jeżeli kupiona, toś nooby jesteście xD! Jeżeli wylotowana to Grats... Ja i tak na refugi first wylotowałem, eoeaheoaiheiuahe... |
@up
Moja postacia graja dwie osoby, szkoda ze ja nic o tym nie wiem. Btw, cala kafejka gra tym charem, kazdy po 3h dziennie Imao xD Jakbym mial kupowac Mace, to bym chyba filmiku nie wrzucal... |
@up
wrzucal? ;o @topic no i? na wiekszosci swiatow wystepuje po 5~ takich obuchow... |
Cytuj:
ps; szybko sie candia rozwija, juz 160ms, 150ms, 150 ek |
@Lenrock
nuub! gdzie te twoje servy pvp! :( @Topic Gratz |
Cytuj:
Zapytaj kumpla który siedzi cały czas u Ciebie i na*******acie :) Twoi rls juz mi mówili :) Nic się nie ukryje przedemną ^^ |
@Magson
Zal mi ciebie :D |
HuH, gratuluje, za ile crystal mace, możesz sprzedać na swoim świecie? To taki odpowiednik fire axe, tylko że oczywiście w clubach, no fakt, ta bron jest o wiele razy trudniejsza do zdobycia.
|
Gratuluje loot'u.
A co do Estroz'a... ma bardzo fajny shielding (75- to jest ironia ;) ). |
@Magson
Moim zdaniem lepiej jest dzielic postac, niz siedziec do nieskonczonosci po 15h dziennie przy komputerze, majac zero rl zycia i jeszcze szczycenie sie tym w wielu tematach oraz wypisywanie bzdur typu ze moj ojciec sprzedal skutery na allegro za 30 tysiecy zlotych jeden Z AMERYKI na forum ktore dotyczy czegos innego, a dodam jeszcze, ze Warlocki na pewno ciesza sie iz pozdrowiles ich rodzinke na skrinie z 75 mlv :-DDDD! @@@@@@@NIE JEST TO ATAK NA NICZYJA OSOBE WYRAZAM TYLKO SWOJA OPINIE@@@@@@@@ @Makaveli- Gratz macki i goł goł 200 leff |
Cytuj:
Booter ... na żółwiach B) |
moim zdaniem troche zal na tym levelu nie umiec nawet porzadnie z e visa trafic, ale :X moze miales lagi.
gz |
Cytuj:
|
Wszystko idzie pogodzic ale jak widze takiego knighta z takim skillem to zal...
Sorc fajny :| Nie ma to jak je*ac w licha ewave za 6 xD! No albo lepsze wogle z niego nie trafic :p a z tymi DS'ami .... po co wogle je stawiali jak nie umieli nic zrobic? No a Maca maca juz ich duzo jest ... |
Nikt nie dał Skanu no więc ja dam ;)
Scan taken on 05 Feb 2007 14:24:16 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |