![]() |
Fluidy
Ile HP dodaje Life Fluid? ?(
Ile many dodaje Mana Fluid? ?( |
Obydwa dodaja cos okolo 50hp/mp... ale niejestem pewien :P
---------------------------------------------------- Fingerout - 47lv master sorc (Danubia) |
LIfe fluid nie polecam kupowac salepsze runki(chyba ze na rooku) life fluid daje około 50 hp. No mana fluid jest całkiem potrzebna kosztuje 100 gp i daje (mi najwiecej to dała 80,wiec nie wiem od czego to zależy)
POZdrawiam |
Co za debil
Mana fluid daje 70 Mp |
Cytuj:
Minimum 28 Maximum 83 Srednio na plecak (prubowalem przelewac do innych pojemnikow przed piciem): 54.2 z koryta 52.8 z amfory 55.1 prosto z flask 58.0 z brown bottle (pozniej prubowalem po kilka fluidow i wyszlo zupelnie co innego, wiec pewnie pojemnik nic nie zmienia). Ogolnie przez caly test (~16k na mana fluidy + kaucja z butelek i za to nastepnych kilka :) ) wyszla srednia 54.7 many na mana fluid. Potrzebne jest ~39 mana fluidow zeby zrobic BP UH. |
Tenks.
Z tego wynika, że nie za bardzo się je opyla kupować. :( |
Ale można mieć kilka w zapasie, wiesz musisz ju¶ć i¶ć a chcesz dopełnić bp brakuje ci 2 runy to pijesz 3,4 flachy i masz pełny.
|
...
Mana fluidy czesto przydaja sie Ryckom do nabicia szybko 4 mlvl wiece sa narawde bardzo przydante i wszystkie h lvl nmosza ze soba mana fluidy.....!
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem to kaucja jest jakie¶ 5gp za sztukę, ale nie wiem jak mam oddawać kolesiowi te butelki, będzie miło jakby kto¶ podpowiedział (gdzie i co powiedzieć :D)
|
hi
sell flask yes bye :D |
Cytuj:
Dodajmy jeszcze ze ze 16k wydanych zebralo sie dosc kasy na nastepne 8 mana fluidow. Szkoda ze mana fluidy nie kosztuja tak jak life fluid (60gp) bo wtedy wychodzilo by sie prawie na rowno i mozna by szybko nabic magic level :) |
mana fluid daje srednio 60,to z jakiego pojemnika pijesz nie wazne,jest diabelnie przydatne na wyprawach,na moje dla kazdej profesji,naj;epsze jest to ze malo kto wie jak sprzedac butelki,i czesto zbieram po 40 butelek porozrzucanych po miescie:Dzawsze mam mana fluid,jak mi sie skoncza uh to exura vita,jak i to to mana fluid i znow exura vita,zapytacie dlaczego nie nosic wiecej uh
proste czasami sie koncza strzaly,mana fluid i exevo con czasami koncza sie hmm jak wyzej tylko adori gran dlatego jest mana fluid taka wspaniala :D:D:D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |