![]() |
skilowanie knightem.
Na czym najlepiej skilowac z eq w helmet, p set, dragon shield, serpent sword skile 51/47 20 lvl
|
Dwarfy do 65/65.
|
@up
Potwierdzam, Później zapraszamy na slimki ^^ |
mozecie powiedziec czym skilowac najlepiej, short sword, dagger?
|
Cytuj:
A co do wypowiedzi Devisa - jak się ma słabe EQ to ciężko z 65/65 na slimach trenić... (waste ih/uh) |
powiem tak:
do 40 skili trole 45-55 roty 55-60 roty, dwarfy 60-65 roty, dwarfy a jak dobre eq to na slimy 65-80 slimy 80+ cyce, sumony (ghoule, monki) mam nadzieje ze pomoglem zapomnialem dodac te 5 skili od 40 do 45- tu morzecie dalej trole lub roty ale ja polecam ten 1 wariant |
no wlasnie sie tak zastanawialem bo probowalem expic na cyklopach i mnie praly, a co tu o skilowaniu mowic, acha a macie jakas podpowiec co to tej blokady? na 30 chmurek?
|
chodzi o to zeby raz na 30 sekund uderzyc potwora do krwi
|
na jakim swiecie grasz? morze ci bende mugl troche pomuc
|
chmurki
Blokada włącza się po 30 chmurkach a zeby ja wyłaczyć należy zadać blod hita. Gdy bedziesz zadawal czesto blod hity to niemasz sie co martwic o blokadeB)
|
arcania, no ja wiem o co chodzi ale ja mam stac ze stoperem i liczyc? ile mi sekund minelo?
up@ ja wiemze trzeba blood hita walic ale jak czesto blood hita bede walil to co chwile potwory bede musial zmieniac ~~ |
Cytuj:
@topic Siedź na dwarfach, około skilli 60/60 kup sobie porządne eq (medusa shield, knight set) i możesz spokojnie biegać na slimy. |
ludzie liczylem dzisiaj to 20 minut wbijal 16 % skila sword ze 51 na 52 ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
btw. na Twojej wsi nei ma ksiegarni? |
moze mi ktos powiedziec te skilowanie mi tak wolno idzie czy tak ogolnie wolni idzie?
|
No niestety, wolno idzie! Trzeba przeboleć.
|
powiem wam takie cos, koles przywolal mi ghula, mnie bija 2 dwarfy i skil leci bosko co wy na to? znacie lepszy pomysl? Probowalem monka ale nie moglem mu blood hita zadac
|
Cytuj:
popros tego kolesia zeby jak zrobi monka to przyzwal jeszcze rata i zeby z fista walil w monka... rat bedzie tez... a ty bedziesz na looziku omijal "tarcze" monka... ewentualnie moga to byc jakies "normalne" potworki... bylebys wbijal sie na "3go" :) |
Cytuj:
|
ze skilowaniem jest tak:
na NON PVP wbijam na dwarfach lub rotach 50-50 potem nalzy zdobyc lepsze eq i idziemy na slima (zjezdzamy matke do reda i sumony walimy)wala nas 2 slimy tylko i to w zupelnosci wystarczy. potwor nie musi nas trafiac ale my musimy go trafiac co 30 sek na PVP 50-50 to samo. potem ktos stawia ci monka walisz go z np;spike (zeby trafiac) lurujesz 2 potwory zeby shielding szedl (one nie musza cie trafic tymusisz trafic monka co 30 sek) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |