![]() |
Z Rooka na Main
Mam pytanie, mam nadzieję, że nie jest głupie. Czy istnieje na Mainie okres ochronny dla osób, które dopiero co przeniosły się z Rooka? Bo boję się opuszczać Rookgaard z 1Kgp w plecaku myśląc o tym, że na Mainie może mnie ktoś na przywitanie ucapić :(
Oraz czy da się w jakiś sposób zablokować atakowanie graczy - chodzi o to, żebym przez przypadek zamiast na potwora nie kliknął na gracza i tym samym podpisał na siebie wyrok śmierci? Thx for Help. |
Jest okres ochronny- do 10 lvl. Tzn mogą cie zabić, ale jest to zabronione, czyli jak ich podkablujesz mogą mieć przerąbane :D
|
lol
:baby: Jest okres ochronny- do 10 lvl. Tzn mogą cie zabić, ale jest to zabronione, czyli jak ich podkablujesz mogą mieć przerąbane :D
|
Dzięki za Helpka :D
|
Ten zakaz "nie zabijać do 10lvl" został wycofany wraz ze stworzeniem systemu skulli. Więc każdy może Cię zabić i nic mu się nie stanie za to jak nakablujesz.
@down To było pójść na Non-PvP. |
No to głupio :(
Czyli na dzień dobry moge być zabity i nic na to nie poradzę? A jeśli nawet nie to lepiej nie opuszczać miasta do osiągnięcia 20lvl na szczurach lub robakach? |
Jest szansa 1 na 100 ze a którat jak będziesz wychodził z "lotniska" (świątyni) trafisz na PK :) . Mnie się to jeszcze nie zdarzyło...
Poprostu jak wjedziesz na main biegnij odrazu do Depo. PZDR |
ten zakaz bylby bezsensowny, i nie sprawdzal sie w przeszlosci wiec go wycofano.
kazdy moze podejsc i Cie klepnac a jedyna konsekwencja bedzie 15min pz lock + 15 min white skull + 1 frag na konto co sie martwisz. raz na wozie raz pod wozem. jak zginiesz to mowi sie trudno i trzeba isc odrabiac straty. no risk, no fun no pain, no game |
Cytuj:
No gold, no stuff. Oczywiście dzięki PK jest trochę więcej emocji w grze ;) Szkoda tylko, że czasem biją za nic :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |