![]() |
Druid czy Knight???
Którą profesja grać Druidem czy Knightem?
Pacc może będę miał , ale pewny nie jestem. Którą profesje wybrać? |
|
Ja ci powiem kilka rzeczy.
1. Jest to twój wybór. 2. Druid: - szybki exp ogólnie - od razu możesz iść na PoH i siekać cyce - od 27-28 idzisz na dragi i tak jaza - z paccem lecisz na tomby i siekasz z exori vis - druid z paccem ma fajne czary 3. Knight - skilujesz dość długo - ciągle lepszy eq - od 35 idzisz na drag hunt - kupujesz beznadziejne uhy - z paccem lecisz na tomby i lesze respy dragów Według mnie bierz knajta bo o wiele łątwiej z desert questem i ogólnie knajt jest super profesją która wcale nie jest NUDNA. Rób jak chcesz. Rycek jest ciekawą postacia bo jakoś fajnie widzić sieck inie ma ghoula... sieck i dragowi polecialo 250 obrażem..... |
Cytuj:
Graj tym, kim będzie Ci wygodniej. Mimo tego, że druid jest taki superhiperuberpro, wolałem olać go na rzecz knighta. Była to jedna z najlepszych decyzji w moim tibijskim życiu - styl gry druida totalnie mi nie leżał. |
Paladyn. <10znakow>
|
Najlepszą profesją jest sorcerer, ale to którą będzie Ci się najlepiej grało zależy od Ciebie :P
Jeśli lubisz długie godziny poświęcone na skillowanie, a potem pg i szybki lv up to wybierz knighta, a jeśli lubisz cały czas expić, a umiejętności trenować w parze z twoim stanem finansowym to wybierz druta :P Cytuj:
|
Mam knighta i druida , ale zaczołem się zastanawiać czytajac posty "knight jest najgorszy" , "knightem się nudno gra" itd.
Poradzcie!!!! |
To zrób najlepiej jeszcze paladyna i sorca do kompletu. A wybierz rookstayera.
Wszystko nt. wyboru profesji zostało powiedziane, wiele kłótni przetoczyło się z tego powodu przez forum. Wystarczy poszukać. |
To już moje ostatnie pytanko , czy dam rade na 50 levelu druidem zabić solo DL'a i czy na 50 levelu knightem dam rade zabic DL'a?(bez pacc).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już wybrałem.:D
Temat do zamknięcia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |