![]() |
Open Battle (Obsidia) NG vs ET
Filmik przedstawia wojne gildi :
Next Generation (NG) vs Eternal Team (ET) NG jest to Gildia Szwedzka , ET gildia Polska , ktora miala dosyc terroru oraz panowania NG na serverze i postanowila sie im sprzeciwic ... jak sie skonczyla ta bitwa ? zobaczcie sami .. naprawde warto DUZO FRAGOW http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16934 Kamerowal to wszystko Polak z gildi ET . (Filmik nie moj ale prosze o komentarze );) |
Fajny filmik widze że Polacy przejmą terror na servie :pp
|
No ja mam tez nadzieje ze ich rozjebia bo to sa mega PA
|
Niewiem czemu ale zazwyczaj wojny sa polsko-szwedzkie :d ale POLACY GORA! Fajny film...
|
hehe masz racje :P Szwedzi mysla ze sa najlepsi i jebia exp locki zeby ich nie dogonic :D bo inaczej hunted ;) no ale coz ;p
|
afff
ten temat juz byl zalozony przeze mnie ze 2 tygodnie temu
jest tam duzo wiecej filmikow z fragami i nie kameruje polak tylko char polaka ktory na czas wojny oddal chara szwedowi ktory ma lepsze pvp ;p |
Cytuj:
|
Ładny trojan noobie -.-'
|
Cytuj:
|
"wykryto niebezbieczny plik xxxxtrojan***** objąc kwarantanna?"
trac sie z tego forum noobie. Jakos wszyscy co zkomentowali filma maja nie wiecej niz 5dni róznicy w załozeniu konta troche dziwne co nie? Edit: Link do tibicams czysty ale potem w pliku siedzi trojan ;s |
Cytuj:
Duzo noobow juz zlapales? |
Cytuj:
buhaha co za nooby z was trojana to ty masz we lbie myslisz ze potrzebuje twojego noobowskiego hara ? huahua nie potrzebuje hakowac. Wyjdz i nie wracaj |
Cytuj:
wyjdz i nie wracaj ... niech jakis normalny ziom sprawdzi ten filmik a nie taki glab jak ty ... Filmik jest czysty na 100 % trojana to ty masz w glowie |
Cytuj:
Raczej chciałeś powiedzieć: Wiem film już był ale ja chciałem podczepić wiruska i dałem jeszcze raz. |
Cytuj:
|
Skan -.-
@Master Duch
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothingAntiVir Found nothing Plik jest czysty, niema żadnego trojana, no chyba że sam podczepiłeś :P, i ci go na kompie wykrywa teraz xD |
Cytuj:
|
medator warning for user up!
mi sie tam film podoba, fajnie akurat ludzie sie klada na ziemie |
Edit:
Sry, nie up tylko 2x up, jak pisałem posta to twojego nie bylo ;p @up Rotfl'n'lol Tak u ciebie w domu mówią? Neo kid, tu mama nie widzi ciebie, można sobie poprzeklinac?. Filmik czysty, widze go 1 raz, chociaż mogłem przeoczyc:confused: . Co do treści filmu to fajny, dużo fragów. Nareszcie ktoś walczy z NG bo ich terror już nudny się robił xD Najlepsze: 21:00 Dorpaz [163]: we would have killed u so fucking hard, grats u killed me and azared while we had kick HUAHAUHAUHUAHAUHAUHAUAHAUH Mógł wymyslic, że podczas open battle poszedł do WC... GZ ET |
Cytuj:
pogadales se juz ? widac masz chlopie jakies kompleksy ... zapewniam cie ze filmik jest czysy jak lza . a ty oprocz obrazania nie umiesz nic innego , wiec wyjdz i nie wracaj , a wyjsc z forum to mozesz sobei ty ... dzieki wszystkim za komentarz do filmiku :P :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |