![]() |
Open Battle Dpftvs. Beach
robiłem film noob charem więc nie nadanrzałem za akcjam ale chociaż pare akcji zostało prze ze mnie uchwycone:) efekty w kturych sie zagubilem prosze przesunąć troszke
z tego co słyszałem w tym open battle było 18:2 dla turtli:cup: http://rapidshare.com/files/14753520...beach.rec.html |
Beach było osłabione, Pecadorz miał hacked:
Cytuj:
|
Cytuj:
Padli: Beach: Valiris La'athriel Aeroxis Aldius Ostoher Makea Stoneheart Fengrel Zafire Eragon Deon Iragon Deon Alex Dotto Dark Thork Dabe Salska Glideroy Firoxis Dart Gato Luisday Milowin Dorian Corath Tynkiwinky Dos Shyan Aurelius (?) Keno Sole (?) Dark Purples Faster Turtles: Sai Mon Seba Shady |
Zrob wiecej charow, pomysl kto Ci tu sciagnie exe?
|
@up
No prawda... Exe to jest aplikacja jakas wiec keylogger moze byc :D |
Cytuj:
|
|
Nie tak dawno na forum był podobny topic, ale z plikiem rar/exe. W pierwszej chwili odruchowo chciałem już ten raportować, ale dojrzałem .rec. Ot, tak z przyzwyczajenia już. A kolega chyba nie wyrobił na zakręcie i trochę się nie przyjrzał.
|
rehost na tibicam plax
|
Ta wojna to jedna wielka porażka, 0 zaplanowania, 0 taktyki. Wyjść na pustynie i sie bic bez sensu. O wiele bardziej jestem podekscytowany gdy widze pk 20 lvli
niz tą wojne. |
wojna taka na pokazanie kto jest silniejszy
na szczescie wygrali dpft |
Rehost please :)
|
szkoda tylko ze fosfik nie padl...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zostawiajac team :d ale jaki lider taka gildia :d |
Cytuj:
A jesli nawet, to jak wyobrazasz sobie zaplanowana wojne? 2 teamy - team x i team y, team x do team y: ALE WY NIE MIELISCIE TEDY ISC, TAK NIE BYLO W PLANIE!!!!!!!1111111 |
|
@Up: Lol to przecież ten sam plik co na początku X(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |