![]() |
Tibia na Windows Vista??
Jedno male pytanie , dziala tibia na Viscie?? :>
|
Pewnie i działa, jak kupisz Vistę i sprawdzisz to będziesz wiedział...
|
Tak tak, jak zwykle fachowcy odezwali się co na pewno instalowali Vistę : ) szczególnie z 3 GB prockiem hahahah sorki ale nie mogłem się opanować.
Sam już kiedyś założyłem taki temat przy okazji Visty RC2. Odpowiedź będzie krótka i rzeczowa. Tibia działa jednak jeśli nie masz 1 GB ram nie zabieraj się do Tibii pod Vistą. Mój komp nie mógł wyrobić powyżej 15 klatek mając 512 mb na pokładzie. |
Tibia na Viscie chodzi bez zadnych problemow (przynajmniej chodzila na finalnej becie). Jak nie masz jakiegos super extra kompa to poprostu wylaczasz wszystkie wodotryski i tyle. Mam 768 MB ramu i procek 1,6Ghz, a Vista chodzila bez scinki z wylaczonymi tylko najbardziej zbednymi bajerami graficznymi.
|
Dzała, bez żadnych niezastrzeżeń, sprawdziłem u wujka. Wszystko śmiga jak nic.
|
niestety mi nie chce chodzic i nie bardzo wiem dlaczego
mi nie chodzi na viscie pokazuje sie w task menager ale nie ma jej normalnie nie wiem why
|
Mi na Viście Ultimate działa idealnie ;)
|
hmm to dziwne bo mam Viste Home Premium 1Gb Ramu core 2 Duo, a tibia nawet nie chce się włączyć. Klikam na ikonę a potem nic miał ktoś podobny problem?
|
Mam ten sam problem
Mam ten sam problem jezeli juz ten proplem rozwiazales daj mi znac?
|
Cytuj:
Zapewne zabezpieczenia, tudzież antyvir. Kaspersky- won mnie z tym shitem. |
advanced graphics menu
Nie wiem jak ja mam wejsc do tego advanced graphics menu czy ktos mi moze powwiedziedz?
|
advanced graphics menu
nie wiem jak mam wejsc do advanced graphics menu czy kros moze mi powiedziec?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |