![]() |
Soul Shady Hacked
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18109
By Piterro ]:-> :( Gdyby nie tibia.com community to domeq bym ojebal tak to nie wiedzialem gdzie ;\ kurwa mac ;( POZDRO FOR : -Bedurek -Vynaleck -Soul Shady -Morelas Poncki ]:-> |
Szkoda że chaty ci sie nie udało ojebać
edit: 23:27 Vartan Kard [37]: kurwa 23:27 Vartan Kard [37]: zabije cie szmato na rl 23:27 Vartan Kard [37]: Oddawaj mi chara 23:27 Vartan Kard [37]: kurwa dorwe cie 23:27 Vartan Kard [37]: wjebales mi cos na kompa czy kurwa co 23:27 Vartan Kard [37]: powiedz mi jak to zrobiles ROX :D:D 23:31 Vartan Kard [37]: ale niewezniesz eq tego co mam tylko kolegi Ojj!Nie ładnie :) |
W sumie slaby loot jak na taki lvl
|
hahah xDDDDD
to roxuje : Cytuj:
|
i co podniecasie sie ze kogos hakli ? oby was kurwa hakli byscie widzieli jak to jest
|
nie ogladalem filmiku i nie mam zamiaru ale ciekawe jak ty bys sie czul gdybys wbil taki lvl i pewnego dnia gralbys noobcharem i ktos wbilby ci na chara ... co przez to zyskales procz itemow ? n/c
|
Jak na lvl loot beznadziejny.
|
u.u ... stary.... koles Cie dorwie na RL:o :o :o
takie eq to ma moj kolega na 17 lvlu ;| |
Congratulations Piterro, jak Ci się to udało po tym jak OwnTibia upadło? ;)
|
hakli pewnie jednego z tych ultra_pro_pwnerów którzy mysleli, że jak od 5 lat nie mieli fire walla i było dobrze to kolejne 5 lat wytrzyma. Koleś był w blędzie.
Ahaha akcja, przychodzi craker/haker do domu kolesia wbija mu na kompa, otwiera plik"HASŁA I POMOCE!111" i wchodzi do kolesia na acc;< |
@UP
Pan piterro jest jak by to nazwac 'hakerem' z owntibia.com Pozdrawiamy :** |
Tutaj jego adres i dane, jakby ktos chcial znac:
PHP Kod:
Przeczytaj ten temat... @down Z tego, co mi wiadomo, to Maciej Kuchnik tak sie przestraszyl, ze zmienil miejsce zamieszkania. |
Cytuj:
Mysle ze po tej informacji panowie ze sie wyraze "ostro mu wpierdola" |
Mimo że mnie ani żadnego kumpla nie hacknol chyba sie przejade i tak nie mam daleko wezmie sie kilku chłopa i puff....
|
Soul czy ty grałes ostatnio na jakims prywatnym serwie Troy ? bo kolo mial identyczny nick jak ty ;)
|
Wiem co to znaczy zostać HAAKNIENTY :( na 30lv knightem mialem takie eq jak on ...
|
Kto mnie hacknie ? PLXPLXPLX -.-
|
ja xD wejdz na www.dozywotni.fri.pak.com i zaloguj sie!
(ironia, żeby ktos se nie pomyslal ze chce hakować xxD) |
Cytuj:
dobrze powiedziane tylko najpierw trzeba wbic a nie kupic ^^ |
No niestety tibia community nie dzialalo nie wiadomo gdzie domek i gdzie gh ma wiec tylko takie eq , pewnie mial lepsze ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |