![]() |
Trojan nie do usuniecia :(
A wiec mam problem poniweaz nie moge usunac trojana :/ Mam kaspersky internet secrurity+ antyvirus i nie moze usunac bo jak wyskakuje zeby usunac to za chwile 2 okienki i "File contains Trojan program and cannot be Deleted" A jak chce usunac recznie to pisze ze jest uzywany i sie nie da usunac :( a i jak naciskam skip to sie pojawia skaonowanie usuwac co i sie restartuje komp i tak od poczatku :(
http://img76.imageshack.us/img76/421...unieciabs0.jpg tu zdjecie Prosze o szybkoa pomoc Dziekuje |
Tryb awaryjny i wywalasz : )
|
ctrl + alt + delete, zakanczasz proces o nazwie odpowiadajacej wirusowi i probujesz usunac, a jak sie nie da to up:D
|
Jak nie działają sposoby przedmówców radzę użyć Cleaner'a
CIACH <= Jakbyś był tak uprzejmy i podawał linki do stron domowych softu a nie jakichś wersji nie-wiadomo-skąd na byle-jakim-hostingu to byłoby fajniej. I scan dla czepiających się. Scan taken on 17 Feb 2007 20:39:49 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
jak masz Avasta weźopcję Kwarantanna uleczy pliczek i wywali wirusa :]
|
@ Eric
W tym cleanerze antywir wykrywa mi wirusa jakiegoś. |
up@
Wtf??????? Plik jest czysty.... |
Mam kasperskiego z aktualną bazą danych i coś mi wykrywa.
|
Wywalić możesz to też za pomocą niszczarki plików.
|
Eric, daj se spokoj i to usun. Scan data 20:30, post 22:30...
|
Yhy, albo przeprowadz zerowanie dysku programem MHDD - 100% pewnosci, ze pomoze.
lmao |
tryb awaryjny i wypiedol hama ...
i nie sciagaj zeczy ktuchych nie znasz .. |
Spróbuj tak zedrzyj Avasta i przeskanuj gruntowym scanem mi wykryło keyloggera i usuneło potem zedrzyj ad-adware chyba tak sie to pisze przeskanuj a jak nic nie pomoze włącz tryb awaryjny i usuń dziada ;p
|
Cytuj:
Wywal mende w trybie awaryjnym. To najprostszy sposob jest :P. I jak mowi kolega nie sciagaj "żeczy" "ktuchych" nie znasz:D. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |