Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Koniec z Owntibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115357)

Luppy 04-02-2007 02:25

Koniec z Owntibia

Nareszczie proevul hacker skończył rozpowszechniać program "Owntibia" który nie wykrywał żaden any-vir oraz wall ,teraz wszyscy co zdobyli program nie mogą go używać co nareszcie zmniejszy fale crackerów na nasyzm forum. Prawdopodobnie spowodowane jest tym iż dane osobowe autora programu zostały opublikowane miejmy nadzieje że dostanie nauczkę a forum.tibia.pl pozbędzie się crackerów

Kazux 04-02-2007 02:31

Omg

Te info już jest stare, wydaje mi się, że widziałem jej już na tym forum, a jeśli nie to http://tibia.org.pl za pomyłke przepraszam :P

XIII 04-02-2007 02:38

http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=165544

Stad info?

@down
Nie ma problemu.

Kazux 04-02-2007 02:44

dzięki

@up Taa dokładnie o to mi chodziło

Izull 04-02-2007 11:15

Piszesz, że pro evul hacker zakończył swoją działalność, a na końcu piszesz, że forum nareszcie pozbędzie się crackerów. Chyba chciałeś być zbyt mądry B)

Upierz 04-02-2007 11:17

@Izull: Zdarza się ;D

Luppy 04-02-2007 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izull (Post 1244630)
Piszesz, że pro evul hacker zakończył swoją działalność, a na końcu piszesz, że forum nareszcie pozbędzie się crackerów. Chyba chciałeś być zbyt mądry B)

Bo z tego co wiem ten koleś zrobił tylko program...

Izull 04-02-2007 11:40

@up

Zwracam honor. ;)

ShadowSSJ2 04-02-2007 11:55

Nawet info by me ;d.

Btw. Refleks masz.

Zen 04-02-2007 14:12

mi sie zdaje ze kolejnym czynnikiem dzieki ktoremu owntibia upadla bylo to ze autor strony sprawdzal pasy zanim one trafily do wlasciwch osob, bez co sie maxymalnie bogacil. Stad te nieustanne ataki noobchakerow, wkoncu noobchakerzy sie skapli i zaczely sie grozby i wyzwiska w strone autorai dezaktywacja strony.

Luppy 04-02-2007 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1245065)
mi sie zdaje ze kolejnym czynnikiem dzieki ktoremu owntibia upadla bylo to ze autor strony sprawdzal pasy zanim one trafily do wlasciwch osob, bez co sie maxymalnie bogacil. Stad te nieustanne ataki noobchakerow, wkoncu noobchakerzy sie skapli i zaczely sie grozby i wyzwiska w strone autorai dezaktywacja strony.

Tak czy siak teraz koleś ma ciężkie życie

XIII 04-02-2007 14:19

@2up
Okazalo sie, ze hasla lecialy zarowno do script kiddie, ktore instalowaly keyloggera po kafejkach i rozpowszechnialy na forum ( wlasciwie zaden antywirus tego nie wykrywal, ale wystarczylo doglebnie samemu sprawdzic ten plik ) jak i do autora tego programu.

Rybzor 04-02-2007 14:21

Dobrze, ze tak sie stalo, bo to byl zbyt groźny i zbyt dobrze pomyslany keylog, autor tego mial tyle itemow, ze juz mu sie pewnie znudzilo, domyslam sie, ze hackowal paredziesiat osob na dzien.

Eric 20-03-2007 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1245065)

....
n/c
Dużo ludzi hackowało 100+ lvl i jakoś zawsze były "pełne".

~Eric

DrakoOsek 20-03-2007 12:14

Ehh teraz wyszedl chyba jakis "tibiamail07" wykrywa go tylko 3- av z jotti , nawet nod32 nie wykrywa ; d.

Kamil1000 20-03-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DrakoOsek (Post 1324924)
Ehh teraz wyszedl chyba jakis "tibiamail07" wykrywa go tylko 3- av z jotti , nawet nod32 nie wykrywa ; d.

ten 3 antyvir to avast

Upierz 20-03-2007 19:49

@Up: Czyli możemy czuć się bezpiecznie :)
Poza tym... już dawno minął czas OwnTibia, więc po co odświeżać temat? Już lepiej założyć nowy dla czegośtam.

Eric 20-03-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upierz (Post 1325643)
@Up: Czyli możemy czuć się bezpiecznie :)
Poza tym... już dawno minął czas OwnTibia, więc po co odświeżać temat? Już lepiej założyć nowy dla czegośtam.

Śmieszna jesteś....
OwnTibia nadal żyje ...
Drogie Dziewczynki!
Czas się bać !!!OwnTibia wróciła i nie zamierza odejść , więc uważajcie na swoje p-sety ...

~~~~Eric Tu Był :)

Tristo 20-03-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1245090)
Dobrze, ze tak sie stalo, bo to byl zbyt groźny i zbyt dobrze pomyslany keylog, autor tego mial tyle itemow, ze juz mu sie pewnie znudzilo, domyslam sie, ze hackowal paredziesiat osob na dzien.

niezobowiazujace oskarzenia rox?:D

okrzesik 21-03-2007 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez !Xori! (Post 1325931)
Hehe, Owntibia nie istnial tylko przez 2dni... Zyliscie w nieswiadomosci tego zla...
Strach powrocil i padl na wasze blade twarzyczki...

Plate Sety ludzi z tego forum naleza juz do Owntibia;) Hehe

A co do tego czy Admin kradnie, mowia tak jedynie zakompleksione dzieciaki ktore utracili swoje borad swordy:)

Jakby taki byl, to by nam 100+ podbieral prawda? I jakos to sie nie zdazylo:)

Dla wiekszosci ktora osiagnela cos na tym serwisie, sam KL jest tylko dopelnieniem czynu, tylko po to by nie bawic sie w sprawdzanie setek znakow tekstu z innych KL.

~~~~Shay tu byl:)

widac kto ma kompleks ,,, nie umiesz pisac ? borad xD iasijasasuahsuahsaushaushijasija to moze o borata ci chodzi ;> ziooom odpusc sobie zal.pl Owntibia sie skonczyla ziomek ma w rl kiepsko i jeszcze gorzej wiec -.-"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14.