![]() |
Czy mog± mie oszukać?
Przed chwil± trafiła mi się nadzwyczajna okazja, kupiłem domek (przynajmniej tak mi sie wydaje) za bezcen:
The house has a size of 26 square meters. The monthly rent is 1530 gold and will be debited to the depot in Edron on Danubia. The house has been rented by Warjat. He has paid the rent until 16th September 2004. He will move out at 12th September 2004, 09:00 CET (time of daily server reboot) and will pass the house to Umcia-umcia for 4000 gold coins. Wziołem na stronie accept yes itd... czy m±g± mnie w jakikolwiek oszukać na tym domku? Ja z tego rozumiem żę dostane go juitro po 9:00 i 16ego musze zaplacic czynsz |
nie mog±.. je¶li domek przechodzi na twoj± własno¶ć to to będzie już twuj domek... tylko nie daj sie wrobić tak że kole¶ wynajmuje a ty tylko mieszkasz i dajesz tam itemy swoje itd. tylko normalne przekazanie domku na tibia.com
|
A czy Facce moga kupic domek od paccanow poprzez przekazanie domq?
|
@up
nie moga. nie ma opcji zeby facc posiadal wlasny domek. moze tylko mieszkac u kolegi ktory ma pacc'a |
mam qmpla na chimerze który ma pacca.chciałem sie do niego wbic(widziałem że innych wcze¶niej wpuszczał tez) i co¶ mi chrzanił że nie moze oj bo cos tam chmurki,itp.A za to moja koleżanka mówiła mi że mieszka ze swoim koleg± pacciem w domku.Co jest grane bo się troche pogubiłem?Czy zmy¶la czy tak jest w niektórych przypadkach?
|
by umorzliwis wchodzenie do domqu owner [pacc] musi napisać Alana sio i wpisać na liscie twój nick. [Wszystko jest opisane w manualu na tibia.com i pl]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |