![]() |
30 knight soluje gsa
|
^^.Ładnie nawet , ale duzo uhow zeszlo wg.mnie sie nie oplaca bo i tak rzadko kiedy cos poleci.No ale gz ;).
~Pozdro |
Jak 46lv druid zabił gsa z sd to wszyscy mówili: ale waste. A z tego co ja widzę to knight ma 10x większe waste:D
|
Cytuj:
|
hmm mam pytanie :) Czy na 26 lvlu i skilami 70/70 z dobrym eq zblocze gsa ? jesli tak to ile uh mi zejdzie ????????:evul:
|
Cytuj:
|
Spokojnie zbloczysz, ale nie opłaca się. Uh waste, a loot mizerny. Ja na skillach 80/80 z wampire shieldem dostawałem mocne hity, więc nie wiem od jakiego skilla shieldingu można opłacalnie blokować gsa...
|
Cytuj:
oo kurde :D leze na ziemi i kwicze po tym jak to przeczytalem xDDD nim bym zabil 2 summony to dostalbym 2 hity od gsa wiecej i zeszly by 2 uhy wiecej, po chwili on zrobil by nowe summony wiec nie pier*ol jak nie masz pojecia. @edit i co mi zrobia 2 poison spidery hitajace po 5? >.< |
Moim zdaniem takie zabawy to strata uhów i wogle czarów:confused:
|
Fajny film, tylko zastanawiam sie czemu stawales na ukos od gs'a? Robiac tak pogarszasz sytuacje bo na coraz wieksza ilosc poison fieldow uciekajac sie narazasz ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie gadaj ze nie ma on pojecia bo z tego co widze to ty chuja wiesz ... jak cie atakuej 2 poison spider + gs to atak dostajesz na klate a nie na tarcze wiec dostajesz takie pizdy ze .... wiem cos o tym mam sam 90 + ek wiec wiem cos troche o tym . |
Cytuj:
przyzwyczajenie do dragow :/ |
Film fajny.
Ale jedne pytanie czemy ty zwykle butki nalozyles a zdjeles bohy??;> |
Cytuj:
bo butki daja 1 arm a to zawsze cos ;] |
Cytuj:
a pojecia to ty niemasz o knighcie ^^ |
Cytuj:
popieram :P ale masz jeszcze czas zeby sie nauczyc ;) |
Cytuj:
W każdym razie gratulacje, ja na razie od GSów uciekam. I długo tak jeszcze będzie. ;] Hmm... a mógłby kto¶, kto próbował, opisać jakie byłyby straty run i o ile wydłużyłby się czas zabijania, gdyby użyto broni jednoręcznej i tarczy? Zastanawia mnie to. :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |