![]() |
113 MS DEAD at SELENA
|
nie znasz podstaw angielskiego, a go uzywasz. podstawowy błąd 'at' stawiamy przed podaniem godziny np. at 8 o'clock.
|
zebrał ktoś loota? :P
|
Czy wy ludzie jesteście tacy...czy udajecie...(Bez obrazy).
@Topic: Widze, że niezły Trojan 8o Pozdrawiam. Tiases. |
Cytuj:
Wyjdz. @Topic Najs @Lenrock =* |
xD
Cytuj:
@Topic: Tak jak mówiłem, Trojan. Pozdrawiam. Tiases. |
ta sidar zabral tylko boszki ;p nie podobalo mi sie to ze sidar robil z siebie kretyna przed zorlanem xd frag jest, dany zjebal, a miejsce wyjebiste ze się tak wyrażę ;p
@luppy <sex> |
Tylko jeden trojan?! Mi wykryło dwa duże i trzeciego malutkiego ; )
Ehh akcji to tu nie ma, typa zrobili w bambuko na początku a potem 50 minut siedzenia w dziurze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorry...
Wszystkich przepraszam za moją pomyłkę, przez przypadek prze skanowałem plik "Selenaa.rec" a nie "Selena.rec".
Pozdrawiam. Tiases. |
Scan taken on 05 Feb 2007 20:13:36 (GMT)
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Antywir Tiasesa Duzy trojan taki taki paskudny za az fe =/ Fakt trojan sry nie zauwazylem =/ |
Cytuj:
|
he no nawet nawet :P
|
Cytuj:
@EDIT Cytuj:
|
o co chodzi z tą miejscówą bo nie pokapowałem ;/ po co te noob chary? sie tam laly co chwile i po co rzucali fb pod nich no i wogule czemu się pozniej kilku typów zalogowało ;/
|
tak o dla picu
|
xD
Cytuj:
@Topic: Bardzo ładna akcja i jestem szczęśliwy, że udana. ( Szkoda, że nie mieszkam w Venore bo bym loota se zabrał :D ) P.S: To nie moja wina, że się pomyliłem, wy na pewno też się mylicie... Pozdrawiam. Tiases. |
Ladna akcja, cieszy frag. Tylko tak jak Len~ mowil - Sidar niepotrzebnie wygadywal jakies glupoty do Zorlana. Ale chlopak wlaczy, wiec takie zachowanie sie mu wybacza ]:>
|
LOL. Tiases z kim ty jestes? Wiesz, wydawało mi się ze po stronie polaków ;o Film dobry, fajnie że ta menda padła, a ty tiases warna powinienieś dostac (mimo że teraz bede miał hunta xD) ale Cię reportuje... nie przeskanowałeś a pier*** o trojanach... Najs dobrze mu tak, ubił mnie pare dni temu z kumplami xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |