![]() |
Blokada tibia.com (?)
Witam, mam problem, duży problem...
Jakis miesiąc temu zostałem shakowany... Keylogger of course. Od tego czasu nie moeg wejść na tibia.com, wyświetla się takie coś: Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.tibia.com. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. * Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. Jestem pewien ze to od czasu gdy miałem keylogga... Keyloggera już nei mam usunałem, ale to jest nadal... Byłbym bardzo a nawet bardzo bardzo wdzięczny za pomoc gdyż nie moge nawet noewego chara zrobić :/ Z góry thx. |
hmm , sproboj zainstalowac inna przegladarek ,np Opere
|
POD Innymi tez nie działa, próbowałem m.in. IE oraz bodajże Maxthoon czy jakoś tak...
|
Może format kompa pomoże?? ale to już ostateczność
|
to samo mam
a wiec wylaczasz przegladarke klikasz start--uruchom i wpisujesz %homedrive%\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts potem otwierasz notatnikiem usuwasz tibia.com i gotowe |
Heheh to samo mam i tez mialem keyloggera :D!
@Up thx !!! :D |
Dobry jestes:D
|
Cytuj:
|
Keye niektóre blokują możliwość wejścia na wybrane stronki. %homedrive%\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts usuwasz www.tibia.com
I powinno działać. |
rotfl...
tez to mialem! pare up: thx za pomoc! ;] |
Działa !!!
Wielkie Thx Bartek153 ;) |
ja miałem ten sam problem z tibia.com. ale przez ten plik "host" sie udało to naprawić ale na tej liście były też takie strony jak: tibia.pl czy tibianews.net , a te strony mi działają. Czy coś jest nie tak??
|
Bartek153 jestes boskki!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |