![]() |
Pytanko
Mam pytanie:
O co chodzi z holly tree? :confused: Z góry thx za wszystkie odpowiedzi. B) |
Holy tree - swiete drzewko a.k.a choinka :).Jesli wiesz co to jest, odpowiesz sobie sam ;).Zostalo wprowadzone w ostatnim grudniowym update (rok 2003 jeszcze!).Mozna je kupic w sklepie meblowym tylko w swieta :)
|
Cytuj:
Chodzilo mi o holly tree u elfów W wiosce elfów stoi drzewko świecące na niebiesko W opisie jest you "see holly tree" Nie wiem o co z tym chodzi Plz o odpowiedź Z góry thx. :berserk: |
To jest po prostu ozdoba tak jak zwykle drzewo tylko ono jest swiete! 8)
A tak to nie ma zadnych specjalnych wlasciwosci... |
do czego jest ten ołtaż w ab?? :| bo ja tam specjalnie składam ofiary w postaci ryby:P:D:)
|
Cytuj:
|
Ten oltarz znajduje sie na lewo od swiatyni. Ale tez nie wiem do czego sluzy :/.
|
Cytuj:
|
A takie po***ane pytanie :P A kiedy sie swieta w tibii zaczynaja?? I czy choinke mozna tylko w jakims miescie w meblowym kupic czy we wszystkich meblowych?? Z gory thx za wszystkie odpowiedzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to drzewo do mnie strzelalo :o jak za dlugo stalem i sie na nie patrzylem to zaczelo do mnie cos strzelaj z tamtej strony energia... czy moze mi to ktos wytlumaczyc ? |
Ojojoj. To był elf arcanist, on zawala koło tego drzewka. Ja tez oberwałem od niego.8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |