Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   85 Rp Chimera Hacked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115672)

kris82 05-02-2007 23:10

85 Rp Chimera Hacked

85 rp na chimerze zhakowany.

Czysczenie chara :

http://uploads.tibiabr.com/download....5e1b56b304cc41

pking :

http://uploads.tibiabr.com/download....ee2b8523739e34

comment plx

Lotress 05-02-2007 23:13

Not found :(

@edit
Juz dobrze ;]

Glonsher 05-02-2007 23:13

nawet linkow nie umiesz wklejac...

Krakers 05-02-2007 23:15

Nom, zle linki powklejal i nie dziala
Blaaah

Edit:

Juz dobrze wklejone

edit2:

fajny char, szkoda ze hackniety, az szkoda patrzec
do tego hacker widac ze low lvl bo sie jaral z zalosnego pekowania 20 lvli ..... jezeli jzu pekowac to 50+ ....

Maciek008 06-02-2007 11:46

watpie ze to ty go hakneles bo hacker to rasowy brazol byl i nub ktory pkowac nie umie -.-"

Bialas 06-02-2007 12:46

O kurwa LOOT przecudowny gz. ja..... tez chcem : D
Teraz biore se za ogladanie pk :)

Guivain 06-02-2007 15:03

Loot bardzo ladny...

...idiota mógł zostawic chociaz chara bo pkowac to on nie umiał : - /

PzdR! ;<

Djkwaku 06-02-2007 15:07

mc, boty itd jest do zniesienia ale hacki nie, szczególnie te gdzie reputacja postaci jest niszczona. Hackerzy powinni mieć jakieś zasady :]. Kradniemy itemy ale nie ruszamy postaci, w końcu to im nic nie daje.

Chrzaszcz 06-02-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku (Post 1249793)
mc, boty itd jest do zniesienia ale hacki nie, szczególnie te gdzie reputacja postaci jest niszczona. Hackerzy powinni mieć jakieś zasady :]. Kradniemy itemy ale nie ruszamy postaci, w końcu to im nic nie daje.

Otoz daje, gdyz za pomoca hacknietej postaci moga zdobyc wiecej kasy "ajtemoof" pkujac innych.

Maggic 06-02-2007 15:19

damn jebani hackerzy...popracuj może trochce i zrób se takiego 85 rp...chyba ze niemasz komputera w domu i musisz do kafejki chodzić za kradzione pieniadze :<
przykre ;/ xD jednym slowem zjebales mu rok pracy nad postacia i pewnie teraz zacieszasz dupe ;)...na miejscu tego zioma za kradziez skolowal bym se twoj adres, prfzyjechal do twojego miasta i cie zmasakrowal ;> ehh te dzieci ulicy

spofy 06-02-2007 16:44

to nie haker

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku (Post 1249793)

hakerzy mają swoje zasady!!byłem w takim środowisku i zapewniam w 100% że mają!!niemowie że ja jestem "hakerem"

tego co niszczy np:komputer,"chara" można nazwać tylko crakerem...

Bialas 06-02-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1249832)
damn jebani hackerzy...popracuj może trochce i zrób se takiego 85 rp...chyba ze niemasz komputera w domu i musisz do kafejki chodzić za kradzione pieniadze :<
przykre ;/ xD jednym slowem zjebales mu rok pracy nad postacia i pewnie teraz zacieszasz dupe ;)...na miejscu tego zioma za kradziez skolowal bym se twoj adres, prfzyjechal do twojego miasta i cie zmasakrowal ;> ehh te dzieci ulicy

Zastanow sie troszke. Jesli mu zajebale hara to koles był totalnym debilem który nie ma na kompie nawet antivira... Zajebiscie ze takich lamosow sie haczy bo idioci nie umieja zabiespieczyc harów. Na drugi raz sciagne antivira ja bedzie grał... Dla mnie tylko idiota zaczyna grac w Tego typu gry i nie ma antywira...
Bardzo super ze dostal hacka!!! i te inne cioty bez zabespieczen...
Chyba ze har został zajebany na RL, to juz nieładnie...

kris82 06-02-2007 17:13

Cytuj:

Ja nie jestem hakerem i nie haknalem tego goscia.Co do niego,to nie ma hunta ani nic.A ty tak nie groz,bo wygladasz na e-kozaka.I poucz sie troche polskiego,bo to ty wygladasz na dziecko ulicy.Ja haknalem ogolnie w calej tibii,tylko 1 osobe.Taki frajer chcial zemna dzielic konto,to go haknalem,bo nie lubie sharerow.

spofy 06-02-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bialas (Post 1250074)
Zastanow sie troszke. Jesli mu zajebale hara to koles był totalnym debilem który nie ma na kompie nawet antivira... Zajebiscie ze takich lamosow sie haczy bo idioci nie umieja zabiespieczyc harów. Na drugi raz sciagne antivira ja bedzie grał... Dla mnie tylko idiota zaczyna grac w Tego typu gry i nie ma antywira...
Bardzo super ze dostal hacka!!! i te inne cioty bez zabespieczen...
Chyba ze har został zajebany na RL, to juz nieładnie...

...Tak podekscytowałeś się pisaniem ze o ortografi zapomniałeś:/ a głupie tłumaczenie się (sory za błędy-Dysortograf) jest na poziomie dzieciaka który ma za przyjaciela komputer...

"...totalnym debilem który nie ma na kompie nawet antivira..."pewnie pracownicy ze sklepu w którym kupiłeś kompa powiedzieli ci że przez twojego antvira nic nieprzejdzie...MYŚL!!
proponuje stworzyć strone zal.pl i wpisywać na liste top takich o to pacjętów

topic:
niezły loot xD, ale i tak szkoda mi kolesia...

pozdro

Rozwalacz^^ 06-02-2007 17:18

Loot super ale ten hacker pozal sie boze z 5 razy domqu szukal no i dp tez szukal chyba w zyciu pacc niemial pk zalosne :o

Gunzo 06-02-2007 17:21

Cytuj:

hahaahah ja moglbym ci zmasakrowac za to ze tak mowisz i ze laczysz gre z rl zyciem

Caruel 06-02-2007 19:27

Znowu na chimerze? ło em gie ;ss heh hack jak hack Tylko ten hacker jakiś dziwny ;o (a może to było ze szczęścia?)

Szkoda gościa ;/ Ale takie jest życie ;/

Yebro 06-02-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1249466)
watpie ze to ty go hakneles bo hacker to rasowy brazol byl i nub ktory pkowac nie umie -.-"

Ciekawie okazujesz swoje emocje... to chyba byl komplement, co nie?

Mandawiers 06-02-2007 19:45

denerwuja mnie ludzie ktorzy pierdola ze hackerzy to lamusy i ze jest gnojem ze mu zabral te itemy itd... pomysl pierw i sie zastanow bo moge powiedziec ze 99% z was gdyby miala dostep do takiego konta w niewiedzy wlasciciela okradlibyscie go
btw: co do pkowania to rzeczywiscie nieoplacalo sie ruszac, pare razy hacklem jakies 40lvle ale postaci nietykalem.

Yunichisss 06-02-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mandawiers (Post 1250564)
denerwuja mnie ludzie ktorzy pierdola ze hackerzy to lamusy i ze jest gnojem ze mu zabral te itemy itd... pomysl pierw i sie zastanow bo moge powiedziec ze 99% z was gdyby miala dostep do takiego konta w niewiedzy wlasciciela okradlibyscie go
btw: co do pkowania to rzeczywiscie nieoplacalo sie ruszac, pare razy hacklem jakies 40lvle ale postaci nietykalem.

wyjdz i nie wracaj

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37.