![]() |
Znikanie Spike sworda na Securze (całe)
Przedstawiam tu całe znikanie spike sworda na Securze. Całe, czyli od poczatku do konca.
Zawiera spoil, kto nie chce niech nie oglada, ale to i tak nie jest quest (chyba). http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18255 Thx to Coray i newbies na rooku ktore pomaglay wybijac respy. |
Nienawidzę cię....
Ja własnego filmu nie dałem bo za dużo spoilingu było, a tu taki kto¶ mi wyskakuje, ja nie mogę... Poza tym, ładnie znoobiłe¶... ja się nie bawiłem w zabijanie R, tylko biegałem z nimi po jaskini :P I wyszedłem na tym lepiej niż ty... |
Cytuj:
|
Omg !!!
Kurwa , niech jakis mod to usunie -.-... Bo teraz wszsyscy beda ! MAM SPIKE SWORD !!!!...
Ja juz prawie wszystko wiedzialem ,a tu filmik dajesz (nie moglem sie powstrzymac i sciagnelem :D ) , wiedzialem ze trzeba all kratki , ale tam na rotach to wiesz nie widzialem ; p!!! ALE NIECH JAKIS MOD TO USUNIE oMG !! |
dzieki przez ciebie niepotrzebnie sie meczylem...
bana na ip i usunac to |
Pff ale straszne :D znikł se, czemu bana? dla mnie to żaden quest, gdzie nagroda? :P Chyba tego nikt nie ma, albo nie zrozumiałem czego¶.
|
hah ale wypowiedzi byly super np:
Ranga luke [5]: y u kill me Ranga luke [5]: my dad is a gm <<< to mnie polozylo na plecy 8o |
Czyli tak naprawde nadal nikt go nie ma?
|
Cytuj:
Reported...moze modki usuna... |
Cytuj:
@topic To jest zwykly film na zikanie ssa, to jest jak np. pieczenie chleba, wiec nie wiem o co sie plujecie ;) |
buhahua REPURTETTTTTTT!!!!!!!!!! OMIGOSH BAN HIM @!!!!!1111111oeneoneone
A teraz na powaznie. To nie jest zaden QS ! nie ma nagrody ani nic , to tylko trick a pokazywanie trickow to chyba nie jest nielegalne co?:P |
powiedz ty mi czy ktos ma tego spike'a z tej eqipy?
I jak go zdobyc |
Cytuj:
amagad :P Spike'a nie da sie zdobyc(w ten sposob.. a czy w inny to nie mam pojecia ale watpie ) . To jest tylko trick ze z wyspeki znika .. tak o .. dla picu :P |
a jednak niektóre osoby go maja
|
Cytuj:
omg.....bana ci powinni dac...zobacz co napisal Always Hunted < o ss z julery> ,a potem co ja napisalem...pytania? |
niewiem czy ktos z tych co w temacie sie wypowadali , widzieli wczorajszy temat o znikanu ssa ;] zobaczcie jak skonczyl.
|
omfg
Cytuj:
Stary, nie widzisz ze na koncu filmiku pisze "Krakers rox!"? A zobacz na jego nick uzytkownika... Btw. Filmik Fajny xD |
Cytuj:
|
W moim przekonaniu to nie jest quest - żadnej nagrody, żadnych profitów... Jak kto¶ powiedział - po prostu trick. Może jaki¶ Mod uzna inaczej, ale ja tam nie mam zamiaru tego usuwać.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |