![]() |
Jak expić Pallkiem bez waste :) I coś jescze...
Tutaj zamieszczam filmik dla palladynów których niestać na waste albo nie maja za dużo kasy albo czasu na robienie arrowsów lub Boltów.
Film zamieszczam na Raipshare ponieważ jest za duży żeby go wsadzić na tibiacams. Nie gadajcie odrazu że keylogger ponieważ jest to pilk do tibi cam do którego nie da sie włożyć pliku albo robaka! http://rapidshare.com/files/15218925..._lvl_.rec.html Chętnie przyjme proźby o jakis filmik wystarczy napisac albo PM! |
zmien sygnature bo jest po pierwsze za duza a po drugie ma razacy blad ortograficzny ; x
|
Przepraszam... może się mylę ale wydawało mi się że "wśrud" piszę się przez Ó tak zwane o z kreską lub u zamknięte. Zmień podpis jest za duży. Co do Filmu to może być.
|
ludzie up@
To wy jeszcze macie włączone tagi img? |
Cytuj:
topic:ładnie xD |
Cytuj:
ja na dragach mam zwrot za bolty i mf z samych śmieci które z nich wypadają (mace,kusze tarcze, helmety) a każdy item do djinn'a daje tylko zwiększenie zarobku :) z GSami to już zależy od szczęścia raz w plecy sporo a drugi raz spadają legi i armory dzięki czemu jesteś dużo na + bo GSy to koszt samych boltów praktycznie :) no to chyba tyle, bo potworki w stylu DLa dla każdej profesji są waste... |
nie dla sorców, Strycnine co w 24 h wbił 10 mln expa wydał na to 1100k, a wysniósł (licząc dsm po 50k) 1700k (600k zysku)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up i up
blokowal mu Herganon wiec raczej uzywal e vity , a nie uh. @toppic slaby taki exp to bardziej byl tutorial dla niskich lvli :P? |
@offtop
co do dli to ja nigdy na edron waste nie miałem, nigdy :P (knight+druid) @film nie jestem palkiem, ale wydaje mi się, że przydatny ^^ |
Cytuj:
|
Do czego doszlo... Zeby pokazac jak expic na rotach ze skillami potrzebny jest film (91 minut). Wszystko fajne, ale ktory newbie potrafi ogladac filmiki? Jesli w ogole wie, ze sie da. Dziwie sie, ze nie pojawily sie tu jeszcze posty jak ogladnac film i czy z moim skillem tez dam rade tam expic etc.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |