![]() |
Zagubienie na desercie
zgubilem sie z qumplami na desercie : mam takie problem nie ma ropeplace i prosze o odp czy jedynym wyjsciem jest ded>?chodzilem troche po korytarzach ale za duzo berserkow jesli jest jakies wyjscie to prosze o mapke lub cos
|
Tak :) Msuicie sie zabic to jest niezla plapka Albo poscieci 2 noob charow na tp ;P
|
>up
Srali muchy będzie wiosna. >topic Wiem, że nie ma tam rope place ale wystarczy, że staniesz w tym miejscu, gdzie powinno być a ktoś inny cię wyciągnie. Po sprawie. >down Skoro nie wiesz to się nie wypowiadaj : | |
Up. LOL nie wiem jak... chyba ze masz jakies kody to tibi...
|
Cytuj:
Co do wyjścia z pod deserta to można znaleźć sobie spoiler do desert questa i wyjść przeez teleport który jest w pobliżu final roomu. |
@autor
Podaj swoje polozenie na tibia earth, a powiem Ci, jak stamtad wyjsc. |
wiem zrobiles ten blad co ja!! i wiem jak z tamtad wyjsc.zamaist wejsc do dziury dalej, wszedles do tej blizejkolo deda fire devila. tam nie mozna sie ropnac!!
CZesto w tamtych okolicach ktos skiluje na slimach, popros o pomoc za oplata 1-2k i cie wyprowadza, bo za mniej to u h-lvla nie masz na co liczyc. OCZYWISCIE DAJ MU TE 1-2K Jesli cos to napisz do mnie na prv to powiem ci jak z tamtad wyjsc bez deda. |
Cytuj:
|
LoL
Ropnij sie noobami albo qmpel i idz przed siebie...
Destroy Field na ogien i jedziesz... Zgubilem sie tam mialem 32 Drut i byl ze mna 28 Rp <o ile to tam sie zgubiles gdzie jest scorpion> xD Idz przed siebie,bedzie troszke fd i zerkow ;> |
Cytuj:
Ja miałem tam przygodę . Szukałem przygód pod desertem i je znalazłem. Po 1h ktoś mnie stamtąd wyciągnął. I 16 lvl Przeszedłem koło 2fdeków i uciekłem. z red hp oczywiście ;] |
Cytuj:
|
Też tak miałem, druid padł od fd a ja się lognołem i poszedlem do sąsiada żeby mnie wyprowadził xD Da sie wyjść, trzeba pokonać kilka fd pojedynczo (~2)
|
Kiedyś moją pierwszą postacią szedłem pierwszy raz na deserta z jakimiś noobami, którzy weszli w tą dziurę :/. Ja pierwszy raz tam byłem, więc szedłem za nimi. Gdy napisali, że źle weszli to już byłem pewien, że nie przeżyję, a miałem przy sobie akurat kupione bohy... Trochę pobłądziliśmy, zabiliśmy z dwa orki berserkery i wyszliśmy oO. Więc na pewno da się z tamtąd wyjść. Bez żadnego ropania przez inne postacie, bez umierania.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |