![]() |
Wasp hunt by 27 lvl ROOK
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18315
Ale jazda, ledwoo co się leczyłem :) Mój pierwszy filmik, mile widziane pozytywne oceny. |
no kurwa kogo to obchodzi taki wyczyn:/ no ja pierdole. W regulaminie powinien byc dodany punkt "zakaz postowania interesujących inaczej filmów, a szczególnie filmów z rookgaard'u";]
|
Ale rookstayerów moze to bardzo interesować w koncu 27 lev to nie byle co na rooku według mnie
|
@UP
ZOMFG ! Daj mi chara z best eq 15/15 8lv i 2bp lf a zrobie ci to samo bez zadnych problemow -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...........
|
Ja mam ponad 30 lvl i uwazam to za nudy :P, nawet MH i RH solo to nic ciekawego xD, chyba ze wchodzilyby tam jakies "boskie" hity, albo byloby to robione w ciekawy sposob ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wwwwwoooooooooooowwwwww juuuuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuuuu |
Nie rozumiem sensu umieszczania tutaj tego filmiku. Kogos, kto jest normalnym graczem i na 8 lvlu wychodzi sobie z Rooka raczej nie. Rookstayera? Tym bardziej, bo jak ktos gra na Rooku to zsolowanie Wasp Tower nie jest specjalnym wyczynem. Jesli pokazalbys jakis nowy sposob huntu, jakis trick czy cokolwiek nowego... A tak? Nudy. Jesli odpowiesz, ze chciales pokazac noobom jak sie expi na Rooku, to tez ci sie nie udalo, bo dla statystycznego nooba exp w Wasp Tower = smierc albo strata czasu. Poza tym pokazywaniem wszelkiego rodzaju miejscowek zajal sie juz Cichy.
|
A mi tam filmik sie podobal, lubie filmy z rooka : ).
|
Cytuj:
Spoko film :) |
Co to za sztuka zabic pare waspów . . . . Żałosne
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |