![]() |
Fire bug może wybuchnąć?
Znalezione w polskiej Wikipedii tibijskiej:
"Istnieje szansa, że wybuchnie przy użyciu." Co to znaczy? PS Usiłowałem szukać, ale jest coś takiego: "Poszukiwane słowa, które są bardzo powszechne, za długie lub za krótkie nie były brane pod uwagę.: bug" (było "fire bug" wpisane). |
Słuchaj wikipedii - daleko zajdziesz.
Szczególnie polecam WIKę jako literaturę podmiotu na maturze. Niezłe miny nauczyciele robią. |
No ale nie rozumiem, o co chodzi z tym wybuchem. Fire bug znika i zabiera HP? Czy co?
|
A jak właściwie zdobyć Fire Buga?
Wiem że to noobaskie pytanie, ale nigdy się tym nie ineresowałem, a niedawno zobaczyłem u kogoś w domku i też chce taki mieć. |
kupuje sie w liberty bay chyba za 100 gp
w ogole do czego on jest po co jest i o co chodzi z tym wybuchem |
@up:
Potrzebny jest do tworzenia rumuB) ... |
Za którymś razem po użyciu FB (:P) na trzcinie wyświetla Ci się czerwoa informacja i Bug znika. I tyle.
|
W momencie uzywania Fire Buga na polach trzciny (czy co to tam jest) moze sie zdarzyc, ze Fire Bug wybuchnie. Czyli tracimy fire buga i dostajemy doslownie malutkie obrazenia.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I do pewnego outfitu. Firebuga możesz kupić u NPC stojącego w Browarze nieopodal plantacji trzciny cukrowej, tego robaczka dostaniesz za niewielką sumkę 100gp, średio 1 Firebuga możesz użyć ok 10-15 razy, gdy się zużyje to po prostu wybucha, pojawia się na tobie kratka explo, zabiera ci podajże 10 czy 20 hp i pojawia się pomaraczowy napis "It have blew out." (Mogłem pominąć kilka słów).
|
POczebny jest do pirate outfit
|
yhy jak fire bug wybucha to ja jestem aniołkiem-no czyli jestem aniołkiem:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:cup: |
Jak się nazywa ten NPC i gdzie się znajduje. Szukam i nie moge znalesc, a ludz wogole w tym miescie nie ma wiec zapytać też nie ma jak...
|
ALE Z WAS NOOBY!FIRE BUG POTRZEBA DO WYPALANIA(CZY COS TAKIEGO)TRZCINY CUKROWEJ LUB TRAWY!JAK MACIE LEPIEJ NIE UZYWAJCIE, JA MIALEM 10, SELLNELEM NOOBKOWI ZA 5K JEDEN!WIEC, SELLAJCIE FIRE BUGI, A SIE WZBOGACICIE:evul:
|
Niewiem wogole :p
|
Fire bug mozna kupic w sklepie na poludniowym-zachodzie Liberty Bay za 100gp. Uzywa sie go miedzy innymi w pierwszej misji w Pirate Outfit Quescie [to nie spoiler, nie? XD]. On nie wybucha, tylko powoduje wybuch, nieszkodliwy.. nie znika.
|
Cytuj:
|
@up
No właśnie, czytanie ze zrozumieniem nie boli:P @Topic Czyli jeśli będę miał 10hp, użyje fire buga, on wybuchnie to jest szansa że mnie zabije?:P Jak tak to co, na tibia.com będzie Killed at lvl~ by fire bug?:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |